Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Rinkat » Anatomiset » Naisten / lyhyet mallit » Osprey Ariel AG 65 »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
inf...@...fi 17.8.2020:
Yleisarvosana
Riikka K. 28.6.2020:
Yleisarvosana
Sini L. 27.6.2020:
Yleisarvosana
Toimivan oloinen ja todella kevyt naisten rinkka. Taskutkin olivat käytännölliset, ja rinkkaa oli helppo säätää yläosasta. Harmi vain, että lannevyö oli itselleni aivan liian kapea ja jäykkä - rinkan alaosa mahtui hädin tuskin päälle. Rinkka sopii siis todella kapeille ja pienikokoisille naisille. En siksi anna täyttä viittä tähteä. Palautin rinkan ja tilasin lantiovyöltään tilavamman tilalle. Jos lanneosuus olisi ollut paremmin säädettävissä, olisin todennäköisesti pitänyt rinkan.
Katri H. 20.5.2020:
Yleisarvosana
Remmit ja lukot on kestävät. Paljon säätövaraa.
Petteri I. 28.12.2019:
Yleisarvosana
Sini K. 9.10.2019:
Yleisarvosana
Jämäkkä lannevyö, joka saa lastin tuntumaan kevyemmältä kuin muissa rinkoissa joita kokeillut. Hyvät säädöt, rinkan sai hyvin istuvaksi ja selän pituuden säädettyä oikeaan korkeuteen. Lannevyön jämäkkyydestä pieni miinus, hankaloitti alussa rinkan pukemista. Paljon oli kehuttu. Vielä en kerennyt kunnon reissussa kokeilemaan, joten sitä odotellessa! Väri olisi omaan makuun saanut olla vihreä.
Minna H. 26.9.2019:
Yleisarvosana
Yhden käyttökerran kokemukseen perustuen oikein hyvä ostos. Lantiovyö on erittäin jäykkä, kuten myös vetoketjut ovat tiukat. Extra plussaa: sadesuoja sekä rinkkaan pääsy myös sivulta.
Heikki V. 18.6.2019:
Yleisarvosana
Rinkka tuli heti käyttöön ja se toimi kuten piti. Rinkan ominaisuudet ovat erinomaiset. Ainoa huono puoli on melko lyhyt olkahihnojen korkeuden säätö kantajan selän pituuden mukaan.
Anna A. 8.12.2018:
Yleisarvosana
Monta rinkkaa sovittaneena, tämä istuu parhaiten pienikokoiselle.