Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Rinkat» Anatomiset» Miesten / unisex-mallit» Osprey Aether AG 70»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Olli K. 26.2.2021
Yleisarvosana
Istuu selkään hienosti. Tarpeeksi taskuja, ja kiinnityspisteitä. Liitin rinkan jatkoksi daylite-repun, paketti toimi hyvin. Rinkan saa pakattua tiukaksi paketiksi, jolloin se on helpompi kantaa ja sen kanssa pärjää hyvin pusikoissa, ja muissa hankalissa paikoissa. Kantomekanismi on hyvin suunniteltu ja rinkka ei rasita liikaa hartioita.
Petteri K. 19.1.2021
Yleisarvosana
Perttu K. 11.12.2020
Yleisarvosana
Vili L. 5.11.2020
Yleisarvosana
Petteri M. 9.9.2020
Yleisarvosana
Yhden käyttökerran pohjalta vaikuttaa todella monipuoliselta ja sopii myös jos on etureppu omasta takaa! Lantiovyön pituus riittää mainiosti myös talvikamppeilla. Säätömahdollisuuksia löytyy joten luulisi löytyvän sopiva setuppi ihan kaikille. Ainut miinus oli, että selkä kyllä hikosi edelleen markkinointipuheista huolimatta, mutta ei ehkä ihan samalla tavalla kuin vanhalla rinkalla?
Ari P. 3.9.2020
Yleisarvosana
Hyvä ostos. Minulla oli kaksi vaihtoehtoa, Deuter 70+15 ja tämä. Myymälässä kokeilin 17 kg kuormalla molempia ja Osprey istui minun selkääni paremmin. Nyt on 17-20 kg kuormalla pari yön yli reissua takana ja olen erityisen tyytyväinen rinkan mukavuuteen selässä. Tällä vähäisellä käyttökokemuksella en löydä miinuksia. Erityis plussa Buy it for Life ideasta ja palvelusta.
Jukka V. 21.7.2020
Yleisarvosana
Ensimmäinen parin päivän vaellus takana ja hyvältä tuntuu.
Juuso D. 19.7.2020
Yleisarvosana
Tilaa tuntui olevan ja tuli pakattua vähän liikaakin tavaraa vaellukselle. Rinkka oli painava mutta kannettavuus ei kärsinyt yhtään. Taskuja riittää mutta ei kuitenkaan ole naurettavan paljon. Kaikki mietitty kyllä viimeisen päälle. Ainoa moite tulee vetoketjujen vetimistä. Tietysti vielä uusi ja karhea rinkka mutta välillä tuntuu ettei vetoketju luista hyvin vetimen vuoksi. Plussat: +Kestävän oloinen +Jumalainen lntiovyö +Taskujen määrä ja sijoittelu Miinukset: -vetoketjujen vetimet
tommi k. 18.6.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvä istuvuus. Plussaa kätevästä päivärepusta. Kevyt👌🏼
Hannele M. 30.4.2020
Yleisarvosana
Hyvät säädöt. Lannevyö voimakkaasti muotoiltu, joten ei välttämättä istu kaikille. Etupaneeli aukeaa vain toisesta reunasta, joten rinkan pääosioista tavaroiden ottaminen ei ole niin helppoa kuin jos etupaneeli aukeaisi molemmista reunoista. Komperessiohihnat on tosi hyvät jos rinkka ei ole täynnä tai kantamukset pitää muuten saada tosi tiukkaan pakettiin.
Jani A. 21.4.2020
Yleisarvosana
tim...@...om 12.2.2020
Yleisarvosana
Vielä ei ole patikalla käyty mutta todella toimivalta ja tukevalta selässä tuntuu.
Jani T. 28.10.2019
Yleisarvosana
Joni H. 7.10.2019
Yleisarvosana
Reppu osoittautui Karhunkierroksen (82km) aikana oikein mainioksi kantaa ja käyttää. Repussa on erinomainen kantojärjestelmä joten repun sai istumaan hyvin omaan selkään. Oman käyttökokemuksen perusteella uskallan suositella tuotetta. Hankin repun silmällä pitäen että soveltuu vuorikiipeily käyttöön, mutta hyvin toimii myös vaellus käytössäkin.
Jukka P. 3.7.2019
Yleisarvosana
Lienee oivallinen. Käyttökokemusta ei vielä ole, joten enpä kommmetoi enempää.
Alexey O. 23.6.2019
Yleisarvosana
Ossi T. 21.6.2018
Yleisarvosana