Lajit» Ulkoilu» Elektroniikka» Säätilanmittarit» Kestrel 5700 Ballistics Weather Meter with LiNK»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Henning G. kirjoitti 7.5.2020:
Yleisarvosana
If I could I would award 4.5 points, but since that is not possible I decided in favor of the unit and gave 5 points. The materials used could (and should) be more sturdy. The cover of the battery compartment is creaking all the time. Not nice! The Kestrel 5700 is the unit you should buy if you want to pair it with a laser rangefinder (check thoroughly for compatibility) and a rifle scope capable of producing a holdover point derived from the data gathered by the entire setup. If you want to go 'ELITE' simply purchase a software update for 300$ and all of a sudden all the features that you might have (not) missed are there. I continue using the 5700 in its 'basic' version which allows calculations up to 4000 yards. All other features the 'elite' version offers are outsourced to apps on my smartphone. Regards
Sven M. kirjoitti 26.2.2020:
Yleisarvosana
The Kestrel was good quality, delivery was in time as told before and the price was ok.
Henrik L. kirjoitti 11.11.2019:
Yleisarvosana
Todella hyvä vehje, tällä saa sää- ja lämpötilasta huolimatta n. 0.2mil tarkan arvion aika kauaskin G1-profiililla. Hankin tämän juuri kesä- ja talvikausien aiheuttaman vertikaalihajoaman ennustamiseksi ja käytän enimmäkseen pienoiskiväärillä pitkää matkaa ammuttaessa. Kun näkee tarkan lämpötilan, pystyy myös ennustamaan ruudin lämpötilan paremmin ja sen aiheuttaman lähtönopeuden muutoksen (ruutikohtainen) saa myöskin parametreihin kännykän tai PC kautta. Patteri (AAA) laitteessa kestää ja kestää, vaikka laite on aika huono ennustamaan jäljellä olevan varauksen määrää (aina n.40-100%), osin Litiuminpatterin ominaisuuksien takia, kun jännite laskee vasta viimeisellä 20% oikeasti alas. Selvittelin, ja Bluetooth donglea ei tarvitse, jos laitehallinnasta löytyy Bluetoothin alta Bluetooth LE. Varsinaista syytä kytkeä tietokoneeseen ei ole. Kännykän kautta on helppo asettaa arvot kohdilleen. Kannattaa hankkia tämä jos on epävarma, tähän saa myöhemminkin vielä ostettua Kestrelin sivujen kautta Elite firmiksen. Jos otettaisiin hinta, niin olisi 4 tähteä. Mutta laitteessa on sen verran laadukkaan sensorit ja ballistiikkaohjelma, että hinta oikeastaan vastaa laitetta. Halvempi vaihtoehto on juuri julkaistu Kestrel Hornady, jota ei kylläkään saa päivitettyä Elite-versioon.
THOMAS D. kirjoitti 27.6.2019:
Yleisarvosana
Perfect product