Viranomaistuotteet » Jalkineet » Puolikorkeat » Lowa Zephyr GTX® Mid TF »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Damien T. 5.7.2020:
Yleisarvosana
Vous avez déjà rêvé de marcher avec des chaussons blindés ?
Mathias G. 30.6.2020:
Yleisarvosana
Light boot. I had practically no break in period. Very comfortable and rigid enough for daily use in medium terrain. Perfect when you dont want a heavy and stiff traditional boot. I use them when hunting in forrest during summer, autumn and spring in Sweden. Somewhat small in size. I recommend atleast one size over your normal size. I like them alot.
Suni T. 15.6.2020:
Yleisarvosana
Jussi N. 29.2.2020:
Yleisarvosana
ves...@...om 21.2.2020:
Yleisarvosana
Lowa Zephyr GTX Kyseiset jalkineet ovat hyvän tuntuiset jalkaan, kevyet käyttää. Helposti mutta nopeasti sidottavat jalkineet. Toimii jalkaa tukien maastossa marssilla ja myös juostessa hiekalla sekä asvaltilla, taakkakin päällä. Kuivuu helposti. Lumisessa olosuhteessa on liukas, tosin pakkaskelille pito paranee, mutta jalkine jää kylmäksi. "Pintanahkan" kudosheikkoutta ( mahdollisesti ylipingotettu ) ja ommelten pientä purkautumista omakohtaisena kokemuksena. HYVÄ jalkine VY
Valtteri S. 5.1.2020:
Yleisarvosana
Todella miellyttävät jalassa heti ensi käytöstä saakka, mikä on harvinaista kun yleensä vaatii sisäänajon. Nähtäväksi jää, ovatko yhtä kestävät kuin luvataan.
Jouni J. 14.12.2019:
Yleisarvosana
+ Jämäkän oloiset kengät. - Jos haluat hengittävyyttä, älä ota GTX-versiota. Ainakin uutena hieman hikiset.
Toni B. 29.10.2019:
Yleisarvosana
Miikka A. 26.9.2019:
Yleisarvosana
Erittäin mukavan tuntuinen kenkä. Itse pidän näistä ns puolipituisista sopivasti tukea, mutta ei tunnu monolta. Buy it for life -takuu johti ostopäätökseen, luotan siihen ettei sitä ihan kaikille tuotteille myönnetä, tosin kuluttanen nämäkin kengät loppuun ennen takuun päättymistä.
Hannu L. 16.9.2019:
Yleisarvosana
Hengittävät tukee hyvin
Alexander B. 9.4.2019:
Yleisarvosana
Todella hyvin sopivat kengät vaellukseen
Mikko S. 19.3.2019:
Yleisarvosana
Erittäin hyvät! Toimitus oli hankala, aikaa vievä ym. Mutta tällä hetkellä Suomesta ei muualta näitä saa, ja toimitusongelma oli toimittajan puolelta. Mutta siis ehdottoman hyvät kopot on käppäillä ja mukavat jalassa. Vahva suositus!!
Jukka J. 7.9.2018:
Yleisarvosana
Jukka K. 5.6.2019:
Ihmettelen tuota Buy it for life, koska tämä kenkä ei ole uudelleenpohjattavissa....