Lajit‪» Vaellus‪» Puukot ja veitset‪» Veitset‪» Taittoveitset‪» Benchmade Bugout‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mika H. 15.11.2019
Yleisarvosana
Kim S. 22.1.2019
Yleisarvosana
Veitsi on äärimmäisen kevyt ja teräs on ainakin muutaman viikon käytön perusteella todella laadukasta. Taskuklipsi on asetettu niin että veitsi on taskussa täysin piilossa, ja veitsen keveyden sekä koonsa puolesta sitä ei taskussa tunne juuri ollenkaan. Veitsen avaaminen tapahtuu manuaalisesti, mutta pienellä harjoittelulla aukeaa ranneliikkeellä todella nopeasti. Terän lukitus tuntuu todella jämäkältä, enkä usko että tulee koskaan aukeamaan vahingossa. Veitsen rakenne on kaikin puolin todella laadukasta. Tottakai juuri keveyden takia runko on glorifioitua muovia, mutta siitä huolimatta juuri niin jämäkkää kuin sen tarvitsee olla. Suosittelen lämpimästi mikäli erityisesti veitsen keveys on tärkeää.
Walter S. 6.9.2018
Yleisarvosana
Benchmade Bugout on hyvän laatuinen näppärä linkkuveitsi. Terän pituus on juuri sopiva niin että voi helposti leikata leipää tai veistellä. Terä on valmistettu hyvänlaatuisesta S30V teräksestä joka pysyy hyvin terävänä ja eikä ruostu helposti. Veitsen tarkoitus on olla kaytännöllinen ultrakevyt linkkuveitsi, ja siksi sen hintakin on suuri. Veitsi ei ole tarkoitettu selviytymiseen vain arkiseen käytöön ja metsässä vara tai sivu veitsenä. Tämä veitsi on tähän päivään paras veitsi keveyden ja toimintojen ansiosta jos hinta ei kirpaise liikaa. Jos keveys ja minimaalisuus ei ole tärkeää tämä ei ole paras mahdollinen hinta laatu suhde. Veitsen avaus mekanismi on mieletyttävä ja sen huolto käy helpohkosti jos jotain linkkuveitsistä osaa.