Lajit » Ulkoilu » Kengät » Liukuestejalkineet » Icebug Walkabout M BUGrip GTX »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Micael A. 27.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Lätta, varma, sköna och suveränt grepp. Perfekt med snabblås på en känga med lite högre skaft! Bra köp.

Sami H. 10.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvät kengät, nopeasti pääsi eroon alkuhiertämisistä. Boa-kiristys toimii todella luotettavasti. Ei kastu varpaat, eikä tassu luista. Hyvä kenkä kaikkeen talviseen ja kevään menoon.

Linda O. 12.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Erittäin hyvät, tukevat ja toimivat kengät. Ostin kengät lahjaksi avopuolisolleni, ja olen erittäin tyytyväinen ostokseeni. Kengät pitävät hyvin, vaikka alusta olisi liukas. Iso kiitos hyvästä tuotteesta ja asiakaspalelun toimivuudesta!

Esa K. 21.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Olen nyt kokeillut kenkiä muutaman kerran ja voin sanoa seuraavaa: + Pito on hyvä jäällä + BOA-kiinnitys on helppo ja kireys helppo säätää - Toinen kenkä hieman puristaa omaa jalkaani ja toinen on juuri sopiva minulle (kokoa suurentamalla molemmat olisivat todennäköisesti liian suuria..)

Jani K. 02.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: +pito eri alustoilla +näppärä rulla jolla kiristää +laatuvaikutelma +sopivuus leveämmälle lestille +lämpimät, -10C ja ohuet sukat riittää -hinta -meluisuus kovilla pinnoilla (kaupassa yms.)