Lajit‪» Matkustus‪» Aurinkolasit‪» Oakley‪» Radar EV‪» Radar EV Path‪» Oakley Radar EV Path Matte Black w/ Prizm Deep H2O Polarized‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 24.12.2021
Yleisarvosana
Anna S. 17.8.2021
Yleisarvosana
Hankittiin nämä lasit koko purjehdustiimille, ja kaikki ovat erittäin tyytyväisiä. Tarpeena oli saada hyvin peittävät linssit, joilla näkee veden pinnan puuskat. Linssit eivät ole pilviselläkään säällä liian tummat, polarisoinnin ansiosta näistä pitää päässä silloinkin. Pysyvät päässä kovassakin menossa.
Ilia N. 15.8.2020
Yleisarvosana
Elisa K. 5.6.2020
Yleisarvosana
Minulla on useampia EV Path -laseja eri linsseillä ja eri värisillä kehyksillä. Ihan yleisesti ovat tosi hyviä käytössä, lähinnä käytän urheillessa, joskus myös vapaa-ajalla. Näitä olen nyt käyttänyt myös autolla ajaessa ja toimivat vallan hyvin siinäkin. Vesillä en ole vielä testannut, mutta en epäile yhtään, etteivätkö toimisi. Parasta on, että lasit pysyvät erinomaisesti paikoillaan eikä niitä tarvitse nostella/korjata jatkuvasti juostessa. Toistaiseksi nämä eivät mene yhtään huuruun, mutta vanhemmat lasini saattavat vähän juostessa nykyään mennä, vaikka linssin muoto on sama.