Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Takit‪» Talvitakit‪» Untuvatakit‪» Naisten‪» Mammut Broad Peak IN Hooded Jacket Womens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
teemu s. 29.2.2020
Yleisarvosana
Vaimon mukaan kaikkinensa erinomainen rotsi, lämmin ja pitää tuulen. Loistava huppu. Palvellut hyvin sekä kaupungissa että vuorilla randoreissuilla. Ainoa pieni miinus karkailevista untuvista (tosin tuntuu olevan aika yleinen ongelma untsikoissa).
Elina S. 10.2.2020
Yleisarvosana
Tiiättekö ne unet, missä on julkisella paikalla ja sitten huomaa olevansa ilman housuja tai paitaa... Tämä takki on niin kertakaikkisen ajatuksen-kevyt, että pitää välillä tarkistaa, onko se päällä vai ei. Lämpöinen on kuin mikäkin eikä vie rinkassa tilaa. Keveyden ja ohuuden ansiosta mahtuu loistavasti kuoritakin tai sadetakin alle leirissä oleillessa, eikä tule sitä lapsuudesta tuttua tunnetta, että kädet ei taivu kun on niin topattu. En lähde enää ikinä mihinkään ilman tätä.
hanna k. 8.11.2019
Yleisarvosana
Erinomainen lisälämpö goren alle tai yksin. Normaali mitoitus ja mukavasti peittää pepun.
Tuomas P. 22.9.2019
Yleisarvosana
Minna S. 1.2.2019
Yleisarvosana
Toimii erinomaisesti välitakkina kovassa pakkasessa ja sellaisenaan 15-20 pakkasasteen metsäretkilläkin, joissa vähän tulee lämpöä liikkeestä. Hyvä investointi! Toivon myös, että tein kotiläksyni oikein, eikä tässä takissa ollut ympäristöä kuormittavia kyllästeitä pinnassa.