Lajit‪» Vapaalasku‪» Lumiturvallisuusvarusteet‪» Lumivyörypaketit‪» Mammut Barryvox Package‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Никита Д. 28.1.2022
Yleisarvosana
Erittäin hyvä kauppa, nopeasti lähetetty, kaikki oli loistavassa kunnossa!
Sakari P. 14.10.2021
Yleisarvosana
Asiallinen paketti. Piippari on helppokäyttöinen, eikä mene vahingossa päälle tai pois. Harjoitellessa ainakin löytyi kaverin lumeen haudattu laite. Lapio on tarpeeksi tukeva ja metallia, eikä mitään ämpärimuovia. Sondi on vaan 240cm. Riittänee Lapissa, mutta voisi olla vähän pidempikin. Hinta laatu suhde kohdallaan.
Renato B. 12.1.2021
Yleisarvosana
Alkuun
Vincent D. 2.1.2021
Yleisarvosana
Etsin Barryvox-majakkaa ja löysin paketin verkkosivustolta. Se oli hyvin hinnoiteltu ja saapui ajoissa, vaikka se olisi tilattu jälkikäteen. En ole vielä kokeillut uutta Barryvoxiani, mutta olen hiihtänyt tällä mallilla muutaman kerran. Helppo käyttää ja ymmärtää, suosittelen sitä
Niko V. 19.2.2020
Yleisarvosana
Toistaiseksi vain pihatestikäytössä, mutta Barryvox on kyllä todella selkeä ja helppo käyttää. Koko on mielestäni juuri sopiva, selkeästi pienempi kuin vanha Arva, mutta kuitenkin sen verran iso, että hanskat kädessä pystyy käyttämään. Lisäksi rungossa on pehmeää kumia, että pysyy kunnolla kädessä. Itsellä ei ollut tarvetta barryvox s:n edistyksellisille ominaisuuksille niin valinta kohdistui tähän. Paketissa tuleva sondi ja lapio ovat laadukkaita.
Никита Д. 17.1.2022
Yleisarvosana
Hieno setti!