Lajit » Ulkoilu » Elektroniikka » Rannetietokoneet » Garmin » Garmin Forerunner 645 Music »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
art...@...fi 18.3.2020:
Yleisarvosana
Garmin Forerunner 645 music sammuilee yht´äkkiä vaikka lataukset,päivitykset yms kunnossa. Takuukorjauksessa ollut kohta kolme viikkoa ja mitään korvaavaa tuotetta en saanut tilalle.
Allan M. 30.1.2020:
Yleisarvosana
Antaa kaiken tarvitsemani tiedon kuntoiluksesta! Turhan hankala siirtyä "ikkunasta" toiseen kun nappeja pitää painaa edes-takaisin. Hyvä että saa lukea tiedot puhelimessa vaikkapa Connect- appi turhan usein menetää yhteyden kelloon ja vaatii uudelleen kännistämistä. Voin kyllä suositella toisille jotka haluavat urheilukellon!
Ina G. 19.9.2019:
Yleisarvosana
Olen kelloa käyttänyt kolmisen viikkoa, ja tähän asti se on täyttänyt kaikki odotukseni! Rannesykemittaus toimii mielestäni hienosti ja tarpeeksi tarkasti. Kello on myös helppo käyttää, vedenkestävyys plussaa. Musiikin lisääminen ja kuuntelu sujuu helposti. Maksuominaisuutta en olisi välttämättä tarvinut, ja jouduinkin huomaamaan, että omat luottokorttini eivät tue garminin maksuominaisuutta. Joten jos aikoo ostaa kellon tämän maksuominaisuuden takia, niin kannattaa tarkistaa, tukeeko oma luotonmyöntäjä tätä sovellusta.
Mika S. 11.7.2019:
Yleisarvosana
hen...@...om 4.5.2018:
Yleisarvosana