Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Takit‪» Metsästystakit‪» Kalvolliset‪» Miesten‪» Deerhunter Muflon metsästystakki‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
anthony g. 25.1.2022
Yleisarvosana
Tilasin 23. joulukuuta enkä ole vieläkään saanut takkia. Jos kaikki menee hyvin, minun pitäisi saada se 7. helmikuuta, 1,5 kuukautta tilauksen jälkeen. Olen todella pettynyt, mutta minulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin odottaa.
Henrik József F. 28.12.2021
Yleisarvosana
Leo G. 19.12.2021
Yleisarvosana
Yleisvaikutelma hyvä ja Deerhunter laatu on kehittynyt ja koot ovat jo lähempänä oikeaa. Aikaisemmin koot oli huomattavasti pienempiä kuin numero antoi ymmärtää. Huippulämmin tämä tavallinen Muflon asu ei ole. Esim. Deerhunter Rusky on todella kylmiin ilmoihin ja pitkiin kytiksiin tehty. Muflon on enemmänkin hetkellisiin kytiksiin. Toppaus on hyvin vaatimaton tässä takissa ja samoin asun housuissa. On jäänyt itselle epäselväksi onko Muflon Long mallissa paksumpi toppaus ja onko se lähellä Ruskyn tasoa..
Javier C. 14.12.2021
Yleisarvosana
Erittäin muodolliset ihmiset nopea toimitus
Anonyymi 17.9.2021
Yleisarvosana
Hyvä lämmin takki passimiehelle, hieman pientä kokoa. Mukavan hiljainen kangas
Anonyymi 22.2.2021
Yleisarvosana
Lämmin rotsi ja mukava päällä. Nyt mahtuu taskuihin tilpehöörii.
Timo V. 2.12.2020
Yleisarvosana
On sitte lämmin takki! Ennen palelin passissa mutta en enää. Taskuja todellakin riittävästi. Ainoa miinus tulee painosta, voisi olla kevyempikin. Mutta eihän se paino passissa haittaa.