Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Vaelluskengät‪» Korkeavartiset‪» Lundhags Mira II Womens Light High‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 28.9.2022
Yleisarvosana
Loistavat kävellä kun ei ole niin supertuhdit ja tuetut
Anonyymi 20.9.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Vedenpitävä, hyvä pito, istuu hyvin. Täydellinen pehmeille märille maastoille. Pehmuste voisi olla parempi, vaikeasti käsiteltävissä
Sonja G. 22.6.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 29.5.2021
Yleisarvosana
Leveä lesti ja istuu hyvin jalkaan. Ei ole hangannut ollenkaan. Pitkä varsi arvelutti arkikäytössä, mutta huoli osoittautui turhaksi. Huippukenkä.
Tuula S. 16.10.2020
Yleisarvosana
Stina J. 13.10.2020
Yleisarvosana
Paras ostos hetkeen☝️😃Kengät olivat heti hyvät jalkaan tuplasukilla ilman mitään hiertymiä. Oikea koko oli helpoo valita mittaamalla jalka ohjeenmukaan. Itsellä kengät päivittäisessä käytössä koirien kanssa metsälenkeillä epätasaisessa maastossa. Tukevat hyvin nilkan ja pitävät jalat kuivina.
Tarja J. 14.10.2019
Yleisarvosana
Käsittelin kengät huolellisesti, niin sprayllä kuin vahallakin, ja otin todelliseen käyttöön suoraan lapin tuntureihin metsästysreissulle. Muu kenkä piti loistavasti vettä jota varvikosta tuli polviin asti, mutta läpästä tuli kosteus läpi koko läpän alueelta. Tarvitsee siis ehdottomasti uuden käsittelyn vielä. Vaikka kengät ja sukat kastuivat ei kenkä silti tuntunut kylmältä (merinosukka) joka oli positiivista. Muutoin kenkä oli todella hyvä, tukeva rakkakivikoissa ja erittäin mukava ja kevyt kävellä. Helppo ja nopea nyörittää ja pukea vaikka onkin pitkävartinen. Pidän kengästä paljon. Uutta vahaa vain kehiin...