Lajit» Ulkoilu» Kengät» Vaelluskengät» Puolikorkeat» Kalvolliset» Naisten» Hanwag Tatra II Bunion Lady GTX»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 4.9.2021
Yleisarvosana
Omaan jalkaan passeli.
Taina V. 27.8.2021
Yleisarvosana
Superhyvät kengät! Eka viiden päivän vaellus tehty kengillä ja olivat hyvät. Sovitin monia eri kenkiä ja nämä olivat ne, jotka istuivat minun leveä lestiseen jalkaan parhaiten. Tukevat nilkkaa ja ovat sopivat niin kivirakkaan kuin polkukävelyynkin. Suosittelen!
Sonia C. 20.6.2021
Yleisarvosana
Erinomaiset kengät. Hyvä tuki ja hyvät pohjat, jotka antavat sinulle itseluottamusta. Tuntuu kuin tossut. Varsinkin Bunion-mallissa. Kuinka onnekas, että suuret vaelluskenkäbrändit tarjoavat malleja Hallux Valgus -potilaille. Ohitin sen, kunnes katsoin Hanwag-videon. Ei puristusta, ei kipua. Olen enemmän kuin iloinen ja tyytyväinen.
Anonyymi 5.6.2021
Yleisarvosana
Tukevat kengät.
Päivi S. 2.1.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 13.12.2020
Yleisarvosana
Erittäin mukavat ja hyvin istuvat kengät. Lesti sopivan leveä erittäin leveälle jalalleni.
MARTINE G. 13.10.2020
Yleisarvosana
Erittäin miellyttävät käyttää ja korkean suorituskyvyn kengät, olipa sitten helppo polkuilla, keski- tai korkealla vuorella. Hyvin hoidettu jalka, mukava vuori (mustasukkainen valgus hyvin suojattu), erinomainen luistamaton pohja.
aila l. 11.10.2020
Yleisarvosana
En ole vielä ehtinyt paljon käyttää kenkiäni todellisessa ympäristössä. Tuntuvat ihan hyvältä noin kun olen hieaman kävelyt ja pitänyt sisällä.
Tanja P. 27.7.2020
Yleisarvosana
Hyvät kengät, sopivat monenlaiseen maastoon, riittävän tukevat pidemmälle matkalle/raskaan rinkan kanssa. Melko vähäisellä "sisäänajolla" lähdin 10 päivän vaellukselle, ja hyvin toimivat. Leveämpi lesti takaa sen, että jalka mahtuu mukavasti olemaan kengässä, ja kävellessä ei tarvitse kipristellä varpaita tai muutaman tunnin kävelyn jälkeen tuskailla kipeiden jalkojen kanssa. Pisimmillään kengät olivat jalassa 10h. Nämä eivät ole kevyimmästä päästä, mutta voipi sitten mennä huoletta maastossa kuin maastossa. Tilasin yhden koon suuremmat kuin mikä kengänkokoni normaalisti on, ja on ollut hyvä valinta, kengän leveys tuo sopivasti lisätilaa päkiään.
Sarita K. 23.1.2020
Yleisarvosana
Miellyttävät, hyvin istuvat kengät leveämpäänkin jalkaan. Kevyet kävellä, jäykkyys sopiva ja jalat eivät väsy pidemmälläkään vaelluksella.
lau...@...om 6.10.2019
Yleisarvosana
Kiristys hieman vaikea, mutta hyvät kengät.
Jutta L. 6.8.2019
Yleisarvosana
Erittäin hyvät, tukevat kengät. Tilaa yksi koko normaalia isommat.