Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Vaelluskengät‪» Puolikorkeat‪» Kalvottomat‪» Hanwag Tatra II Wide‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Perttu L. 12.4.2022
Yleisarvosana
Vähennä vanhemmista Hanwag Tatra -saappaat. Miksi lukituskoukut poistettiin? Laatu on hyvä, suunnittelu huono. Cobgrats Hanwag olet tehnyt poikkeuksellisista saappaista aivan tavallisia.
Anonyymi 14.12.2021
Yleisarvosana
Omalla kohdalla tämä kalvoton kenkä on toiminut vaelluskäytössä huomattavastai kalvollista kenkää paremmin. En löytänyt sellaista goretex kenkää joka ei kastuisi joko ulkopuolelta tai sisäpuolelta tulevasta kosteudesta ja sen kuivuminen vei pitkään. Hyvät ja laadukkaat kengät kun vaan muistaa huoltaa kenkää säännöllisesti
Anonyymi 13.8.2021
Yleisarvosana
Ilkka M. 12.4.2021
Yleisarvosana
Sopii kaikkeenvaelluksen lisäksi sienestykseen, marjastukseen,kalastukseen ja jopa purjehdukseen. Suuri miinus: nauhoja ei saa solmittua pitävästi normaaleilla solmuilla. Yli kymmenen vuoden kokemuksella, vain tuplasolmu pitää koko matkan. Luulisi löytyvän parempiakin nauhoja laadukkaaseen jalkineeseen.
Valtteri K. 1.5.2020
Yleisarvosana
Ensimmäiset ”oikeat” vaelluskenkäni. Ensivaikutelma vallan mainio. Verrattuna aiempiin drymaxxeihin, nämä kalvottomat nahkakengät tuntuvat vallan mainiolta. Ensimmäisillä testikerroilla jalan hikoaminen pysynyt minimaalisena. Kenkä tukee runsaasti, mutta pohja rullaa askeltaessa hyvin.
Goran A. 29.4.2020
Yleisarvosana
Saappaista voi nähdä, että ne ovat tukevia ja valmistettu korkealaatuisina. Valitsin mallin ilman GTX: ää, koska vaellan heidän kanssaan enimmäkseen kesällä ja mieluiten lämpimillä leveysasteilla. Aloitin voitelemalla saappaat heti runsaalla naharasvalla, kun sain ne, ja annoin sen kuivua muutaman päivän. Sitten käytin niitä sisätiloissa muutaman kerran ennen kuin menin ensimmäiselle kierrokselleni. He tunsivat heti olevansa kauniita, vaikka huomattiinkin, että sisään meneminen vie muutaman kävelymatkan. Nyt yritän, mikä nauhoitus on optimaalinen ja toistaiseksi metsästäjän nauhoitus on ollut minulle paras. Odotan ensimmäistä pidempää vaellusmatkaa heidän kanssaan.
Trent C. 24.12.2019
Yleisarvosana
Ei ole vielä ollut mahdollisuutta käyttää näitä saappaita, mutta ensivaikutelmat ovat, että ne ovat erinomaisen laadukkaita ja mukavia. Ei voi odottaa mennä vaellukselle heissä.
Sirpa M. 31.7.2019
Yleisarvosana
Loistavat vaelluskengät oksaisessa ja kivikkoisessa maastossa. Hengittävät, eivät hiosta kuten kalvolliset kengät.