Lajit » Ulkoilu » Kengät » Vaelluskengät » Puolikorkeat » Miesten » Kalvolliset » Hanwag Tatra II GTX »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Ilkka M. 4.9.2020:
Yleisarvosana
Huomasin ensikäytöllä, että kyseessä on erittäin laadukas kenkä. Kenkä on napakka ja tukeva. Nahkasta oli helppo siivota muta käytön jälkeen. Rullaavat myös erittäin mukavasti.
Jarno S. 4.9.2020:
Yleisarvosana
Kengät istui jalkaan hyvin. Edelliset kengät olivat pitkävartiset. 2 viikon vaellusreissun ensimmäiset päivät kulki erittäin haastavassa maastossa. Painava rinkka ja vaikea maasto vaatisi kyllä pitkävartiset kengät paremman nilkkatuen johdosta. Kivikossa tahtoi nilkka muljahdella. Itse kengät on toki hyvät, kengännauhat on liukkaat ja sateella tahtoivat aueta jollei niitä tiukannut kireälle. Hyvä pito. Edelliset kengät kestivät yli 10 vuotta, näiden laatu selvinnee myös vasta 10 vuoden päästä :)
Pauli I. 25.8.2020:
Yleisarvosana
Ostin kengät 100219. Nyt kesällä 2020 kengät pääsi ensimmäistä kertaa kunnon kosteustestiin kun yhden jokivarressa olo päivän satoi vähän vettä pitkin päivää. Jostain jalkapöydän päältä vasen kenkä vuoti ja sukka kastui. Hintaansa nähden laatu varsin heikko. Jalkaan kenkä on kyllä hyvä.
Manuel C. 12.2.2020:
Yleisarvosana
Excellente chaussure, un peu lourde mais elle durera longtemps c est certain. J ai directement enduit complètement avec la wax Han Wag pour assouplir et en prévention. Prend une belle patine grâce à cela (brun foncé)
Toni T. 11.6.2019:
Yleisarvosana
Oikein hyvät jalkaan, ei ole hiertänyt missään vaiheessa.
Juha R. 5.12.2018:
Yleisarvosana
Tyylikkään näköiset, tukevat ja hyvin jalkaan istuvat. En ole vielä ehtinyt ajaa kenkiä sisään. Nauhoitus tuntuu pätevältä.
Terjo S. 1.12.2018:
Yleisarvosana
Hyvät jalassa nauhoitus toimii hyvin