Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Vaelluskengät‪» Korkeavartiset‪» Lundhags Jaure II Mens High‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 3.10.2022
Yleisarvosana
Juha R. 25.8.2022
Yleisarvosana
Muutaman käyttökerran perusteella erinomaiesti istuvat laadukkaat kengät.
Marc S. 15.8.2022
Yleisarvosana
Minulla ei ole koskaan ollut näin täydellisiä saappaita (ja olen käyttänyt erilaisia Meindliä, Hanwagia jne.). Skandinavian olosuhteisiin nämä ovat ylivoimaisesti parhaat saappaat, joita voit saada. Erittäin mukava, kestävä, riittävän jäykkä raskaan repun kantamiseen ja helppohoitoinen. Mutta mikä parasta: ne ovat todella kestäviä, sillä niissä ei ole Gore-tex-kalvoa, joka menettää vedenpitävyyden muutaman sadan kilometrin jälkeen, joten voit käyttää Lundhagin saappaita ikuisesti! Täydellinen palvelu varusteelta.
Anonyymi 6.5.2022
Yleisarvosana
Erinomaiset syksyn jahdeissa, korkea varsi kestää hyvin pienet ojat ja suonsilmäkkeet
Martin S. 27.4.2022
Yleisarvosana
Erittäin tukevat ja kestävän oloiset kengät. Hyvä pito erilaisilla alustoilla. Tukee nilkkaa hyvin painavan kuorman kanssa. Kestää vettä, kunhan rasvaus on kunnossa.
Jarno V. 3.4.2022
Yleisarvosana
Parhaat vaelluskengät mitä olen ostanut. Ostin nämä syyskuussa Norjan prätkäreissua varten. Toimivat erittäin hyvin ajaessa +3 asteessa moottoripyörällä sekä vaeltaessa kivikkoisissa Senjan maastoissa. Kahden sukan taktiikka toimii eikä nämä minun kohdalla tarvinneet mitään sisäänajoa. Kävelin juoksumatolla parikymmentä kilsaa mutta istuvat jalkaan heti alussa paremmin kuin mitkään aikaisemmin ostamani vaelluskengät. Olen tähän asti aina ostanut GTX kenkiä mutta Lundhags muutti mieleni täysin. Suosittelen vaellukseen. Norjan kivikkoiseen maastoon ja huipuille vaeltamiseen. Suosittelen myös jos on tarve yhdistää moottoripyöräily ja vaellus / huiputus. Näillä selviää yksillä kengillä eikä tarvitse erikseen ajokenkiä ja vaelluskenkiä.
Anonyymi 2.3.2022
Yleisarvosana
Loistavaa laatua, murtuivat nopeasti, kaksi paria sukkia tarvitaan uhmakkaasti. isot saappaat niin raskaammat kuin alemmat leikkaukset, mutta ylimääräinen suoja ja tuki ovat kompromissi, jalat tottuvat niihin. Toistaiseksi olen huomannut niiden olevan vedenpitäviä koko matkan asti, lyhyitä uintia varten puroissa ja menestyneet erittäin hyvin erittäin märässä suossa, erittäin tyytyväinen ostokseeni ja suosittelen lämpimästi
Michael P. 2.3.2022
Yleisarvosana
loistava laatu Puhdas mukava. Arkikäyttöön soveltuvuus ja pitkäkestoinen testi alkavat tietysti nyt...
Anonyymi 12.2.2022
Yleisarvosana
Rene H. 21.12.2021
Yleisarvosana
Äärimmäisen nopea toimitus toiselle puolelle maailmaa ja hyvä kommunikaatio tiimiltä, saappaat työskennellyt tähän mennessä noin 50 tuntia, hienosti murtautuvat sisään, ne ovat myös mukavia ja kevyitä. Pitkäikäisyydestä en voi vielä sanoa paljoa, olen toistaiseksi vaikuttunut...
Santeri V. 15.12.2021
Yleisarvosana
John P. 2.12.2021
Yleisarvosana
Ali R. 17.10.2021
Yleisarvosana
En ole vielä kunnolla sisäänajanut kenkiä ja jo nyt tuntuvat todella mieluisalta jalassa. Suosittelen panostamaan sukkiin jotta jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä. Kengän koko kannattaa olla vähän reilumpi koska silloin voi helposti säiden mukaan valita paksumpiakin sukkia. Kenkä itsessään tuntuu todella laadukkaalta ja kestävältä. Voin todella suositella.
Davide L. 29.8.2021
Yleisarvosana
Upeat saappaat, hyvä asiakaspalvelu, nopea toimitus. Ostetaan jälleen teiltä.
Vesa K. 28.8.2021
Yleisarvosana
Ostin kengät valmistajan kokotaulukot mukaisesti näkemättä kenkiä, ja koko olikin itselle oikein passeli, lesti on riittävän leveä, vaikka itsellä leveä jalka onkin. Alkuun kengät tuntuivat todella jäykiltä, mutta mitä enemmän niillä kävelee, sen mukavemmilta ne alkavat tuntua. Miinuksena voisi sanoa sen että kengän sisäpinnalla olevat saumat tuntuvat aika selvästi, mutta sekin voi johtua omasta jalan muodosta. Mutta kyseistäkään ominaisuutta ei huomaa kun kengät ovat olleet hetken jalassa.
Sonja G. 22.6.2021
Yleisarvosana
Huomattavasti parempi kävelymukavuus kuin vanha malli vuodelta 2008, jota myös rakastin.
Anonyymi 3.6.2021
Yleisarvosana
Vakaa ja sopii jalkoihini. Ei kestänyt kauan aikaa kävellä. Lundhags Proffesional on ollut korkealla jo 20 vuoden ajan, ja heillä on samanlaisia toivoja näistä.
Jukka K. 17.12.2019
Yleisarvosana
Todella jälyt vaelluskengät. Kävivät huollettavana heti uutuuttaan, mutta huolto oli nopea (5vrk). Jos kengät kestävät kymmenenkin vuotta, jota toki epäilen, ovat huippuostos. Edit: Noin vuosi käytetty ja kengät lähtivät ruotsiin. Kumiosa tehty liian pehmeästä kumista, joka aiheuttaa rakkoja tekevän rypyn juuri sopivasti isovarpaan päälle. Vaihtavat kumisen alaosan veloituksetta jäykempään. Edit: Uudet alaosat ja pohjat vaihdettu, nyt ei tee rakkoja isovarpaaseen, mutta pohjat on lumella tappavan liukkaat. Ei ole iso ongelma jos märillä kivillä pitoa löytyy kun itse tulee käytettyä lähinnä keväästä syksyyn, tämä tosin selviää vasta keväällä. Ongelmien johdosta tiputan 5 tähdestä 3 tähteen. Tämän hintaluokan kenkä, jota mainostetaan vieläpä keliin kuin keliin mukautuvana pitäisi kyllä toimia myös lumella ja 2 kertaa korjattavana vuoden sisällä myös vähän tiputtaa tähtiä. Toinen korjaus osui juuri vaelluksen kohdille joten jouduin ottamaan toiset kengät matkaan Edit: kengät korjauksen jälkeen käytössä pari kuukautta ja paluu ruotsiin korjattavaksi. Liimaus, jolla sisäpuolen nahka on kiinni ariaprene-sisämateriaalissa pettänyt. Oikean puolen kenkä tuntuu parin kilometrin jälkeen lonksuvan villisti jalassa. Alkaa tuntumaan että nämä kengät ovat pitkäikäiset parin kuukauden välein tarvittavan uudelleenrakentamisen takia. Voi olla että itselle osui maanantaikappale, hutiostos, ja kallis sellainen joka tapauksessa.
Anonyymi 14.2.2021
Yleisarvosana
Tuntuivat eripari kengiltä. Pohjalliset huonot. Vertailun vuoksi kokeilin Syncro 2 ja ne olivat aivan pirun hyvät. Pitäisi olla sama kenkä eipä ole.
Anonyymi 4.1.2021
Yleisarvosana
Sisäänajoa tehty n 70km lyhyissä pätkissä. Alustava arvio siis: PLUSSAT: Jäykkyys/tukevuus. Voi tuntua liian jäykältä/painaa jostain kohtaa, mutta lämmetessä mukautuu jalkaan. Ludden rasvalla voi pehmentää nahkaa, jos haluaa. Askelvaimennus on erinomainen. Pohjan pito on hyvä. Varsi on korkea, jos sellaista hakee. Nilkan saa sidottua tiukaksi, jolloin jalka ei valu kärkeen jyrkässä alamäessä. Leveä lesti jättää jalalle tilaa. Hyvä vaihdettava huopapohjallinen. Monot kuivunee nopeammin kuin kalvokenkä. MIINUKSET: Hinta. Kengissä on käytettävä 2 sukkia, joten voipi tulla kuuma, jos kesäkelillä näitä käyttää. Kävelyergonomialtaan parempia kenkiä varmasti löytyy kevyemmästä päästä. KYSYMYSMERKKEJÄ, jotka selviävät pitkillä vaelluksilla: Vedenpitävyys. Kumisaappaat nämä eivät ole, mutta ei ole mikään kalvokenkäkään. Kengännauhojen lenkit on niitattu läpi, vuotaako näistä kohdista ? Kengät on syytä käsitellä vahalla tai rasvalla, jotta varren vedenpitävyys jollakin tasolla ok. Varasukkia + pohjalliset reissuun mukaan. Pohjamateriaalin kulutuskestävyys ? Itselle pito on tärkeämpi kuin kulutuskestävyys. Jämäkät kengät tositoimiin myös polkujen ulkopuolelle.
Juho S. 3.1.2021
Yleisarvosana
Vesa T. 23.12.2020
Yleisarvosana
Aleksi H. 11.12.2020
Yleisarvosana
Anonyymi 17.10.2020
Yleisarvosana
Tukeva, mukava heti, testattu Lapissa.
Anonyymi 16.9.2020
Yleisarvosana
Loistavat kengät!
Lee Y. 12.8.2020
Yleisarvosana
Erittäin korkealaatuinen nahka ja rakenne hieman olla jäykkä aluksi tarvitsevat enemmän aikaa päästä sisään
Mika B. 10.6.2020
Yleisarvosana
Petri H. 6.5.2020
Yleisarvosana
Hyvät kävellä,toimii
David F. 5.4.2020
Yleisarvosana
Tämä on ensimmäinen tarkastelu, jossa saappaita on käytetty vain muutamilla lyhyillä, alle 2 tunnin kävelyillä. Vaikutelmani - he tuntevat kevyitä (katso painonsa todelliset tiedot), mikä on hyvä. Akseli on erittäin jäykkä, tuntui hieman kuin nilkkatuki, mikä sai minut ajattelemaan, että saappaat voisivat kestää jonkin aikaa murtautua - mutta näin ei ollut. Saappaat olivat erittäin mukavia heti, kun aloin käyttää niitä, vaikka se saattaa viedä jonkin verran totuutta heidän regitioonsa. Lundhags suosittelee kahden sukan käyttämistä kuorikengillä ja tämä toimii erittäin hyvin. Käytän yleensä kokoa 43, mutta tilasin 44-kengän valmistajan suositusten mukaisesti. Saappaat ovat tilavia ja niiden tulisi olla mukavat myös leveämmillä jaloilla. Kosteutta kertyy tavaratilan sisäpuolelle jatkuvassa käytössä, raskaalla patikoinnilla / vaelluksella, joten ehdotan monen päivän retkille erittäin imukykyisen liinan kuivumista sisäpuolelta ja toisen parin pohjallisia. Myös hyvät sukat x2. Saappaat näyttävät hyvin tehdyiltä ja erittäin tukevilta, olen varma, että ne kestävät useita vuosia - käytöstä riippuen. Syy, miksi annoin heille 4 eikä 5 tähteä, on hinta - nämä ovat joitain markkinoiden kalleimpia korkokenkiä, ja kun verrataan muihin tuotemerkkeihin, kuten Alfa, Viking tai Crispi (jotka valmistavat myös pitempiä saappaita), en ole vakuuttunut +/- 100 euron palkkiosta. Jos löydät ne myynnissä - suosittelen heitä!
Juho V. 11.2.2020
Yleisarvosana
Kevyemmät kuin kalvokengät, kuivuvat nopeammin (mikäli onnistut kastelemaan) ja ovat jämäkät. Ehdottomasti hyvä ostos!
Nils S. 26.1.2020
Yleisarvosana
Laadukas kenkä. Periaate eri sukkakerrosten kanssa toimii erittäin hyvin. Säästä riippuen jalka-ilmasto voidaan säätää optimaalisesti.
Matti K. 4.1.2020
Yleisarvosana
Ensimmäiset kuorikenkäni. Melko jäykät, mutta pehmenevät jonkin verran käytössä. Jalat pysyneet kuivina, vaikka seisonut vedessä pitkiä aikoja. Kalvollisissa tahtoivat jalat kastua, vai kuinka hyvin huolsi.
Anonyymi 20.12.2019
Yleisarvosana
Minja N. 3.12.2019
Yleisarvosana
Tykkäsi kovasti lahjastaan ja paljon käyttää. Aluksi oli jäykkä käyttää mutta tuntuu paremmalta mitä enemmän on kävellyt (ns.sisään ajo). Kannattaa ottaa tilaukseen mukaan kenkärasva. Suosittelen =)
MICKAEL D. 2.11.2019
Yleisarvosana
Erittäin laadukkaat kengät, kestävät ja mukavat käyttää. Kenttäkokeet märällä säällä, jokien ylitykset, kallioinen maasto, metsä, nämä ovat vaelluskenkiä niille, jotka eivät halua tinkiä jaloista. Kengät pitkiä retkiä autonomiassa, luonnossa syrjässä. Yläosassa näet keston ja vuosien käytön.
Tero K. 2.10.2019
Yleisarvosana
Tukevat ja hyvin hengittävät, voi pitää jalassa koko pitkän päivän ja kuivuvat nopeasti seuraavaa käyttökertaa varten.
Markus S. 11.2.2019
Yleisarvosana
Ensi alkuun todella jäykkä kenkä, pehmenee käytössä vähän mutta pehmä siitä ei tule. Todella laadukkaan oloinen. Tässä vaiheessa on tullut kahlattua lumessa ja vedessä, ei vuoda eikä ole ollut kalvoa ikävä vaikka seisoi vedessä yli nilkkojen niin jalat kuivat. Kuivuvat helposti yön yli vaikka nahka on märkää kunhan ottaa pohjalliset ulos ja nostaa kengät lämpimään.
Ville K. 31.10.2018
Yleisarvosana
Peter T. 26.10.2018
Yleisarvosana