Lajit» Vaellus» Vaellussauvat» Black Diamond Distance Carbon Z Trekking/ Running Poles»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 9.2.2021
Yleisarvosana
Kätevät ovat ja helppo ottaa mukaan myös reissuun.
Eija K. 21.12.2020
Yleisarvosana
Kätevät, helppo käyttää.
Suvi K. 31.10.2020
Yleisarvosana
Kevyet ja kätevät sauvat polkujuoksuun ja vaellukseen. Suhteellisen helppo koota ja laittaa nippuun kunhan tajuaa mekanismin. Käsilenkeissä voisi olla enemmän säätövaraa.
Anonyymi 30.9.2020
Yleisarvosana
Kevyet ja toimivat. Ei mahdollisuutta pituussäätöön nousua/laskua varten, mutta ei minusta suuri miinus.
Marjatta N. 14.4.2020
Yleisarvosana
Lööpit 9
Sami I. 15.1.2020
Yleisarvosana
Testattu viikon aikana patikoinneilla Teneriffalla. Erittäin kevyet sekä käytössä että mukana kannettaessa - käytän itse sauvoja lähinnä laskeutuessa antamaan tukea ja säästämään polvia, ja nämä kulkevat helposti mukana kädessä tai reppuun sidottuna. Mekanismi toimii näppärästi, sauvat saa nopeasti käyttöön ja takaisin lyhyeksi. Mukana tuli tarranauhat pitämään nippua kasassa, mutta napsauttamalla sommassa olevan kolo kiinni ylimpään putkeen, pysyvät sauvat riittävän hyvin nipussa. Kestävyydestä on vaikea sanoa vielä mitään, mutta mekanismi vaikuttaa luotettavalta, ja rakenteessa on säätömahdollisuus. Kärjen pystyy ilmeisesti vaihtamaan vain pihtejä käyttäen, mikä vaikuttaa hiukan hankalalta.
Minna K. 15.11.2019
Yleisarvosana
Ihan parhaat sauvat! Kevyet, taittuvat tosi pieneen mutta silti kuitenkin jämäkät.
Jaakko L. 20.10.2019
Yleisarvosana
Eeva L. 3.7.2019
Yleisarvosana
Nopea kasata ja kevyt kantaa. "Käsiremmi" ehkä hiukan outo eli voisi olla tukevampi.
Lauri P. 3.3.2019
Yleisarvosana
Kevyet kuin mitkä! Menee pieneen tilaan, ja kulkee hyvin mukana juoksurepussa. Säädettävä hihna ei ole ehkä paras mahdollinen, mutta toimii.
Pertti L. 8.2.2019
Yleisarvosana
Melko tukevat ja kevyet kävelysauvat. Taittuvat pieneen tilaan esim repun sivutaskuun. Hieman enemmän joustoa varressa ja jatkossaumassa kuin yksiosaisilla, mutta OK pitkäänkin vaellukseen.
Mika S. 8.11.2018
Yleisarvosana
Sauvojen sitominen kasattuna kaipaisi hyvän idean, jolla irtonaiset tarranauhat voisi jättää pois. Kumitassut kuluvat melko nopeaan, varaosana saisi olla ylimääräiset vakiona. Sopivat hyvin käteen ja lukitus toimii hyvin.
Vesa L. 4.9.2018
Yleisarvosana
Sauvat toimivat ensimmäisellä vaelluksella todella hyvin. Niiden keveys on erinomainen.