Lajit» Kiipeily» Kiipeilykengät» Tarranauhalliset» La Sportiva Skwama Woman»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Charizze W. kirjoitti 7.8.2020:
Yleisarvosana
it's my 3rd pair of skwama now :) great in toe & heel hooking and also standing on small edges and tiny holds! fit my feet really well and easy to break in -- only needed 1-2 warm up routes to break it in.
Minna S. kirjoitti 10.7.2020:
Yleisarvosana
Hyvä pehmeä kenkä sisäboulderiin. Oma jalka on leveä räpylä ja isovarpaat huomattavasti pidemmät kuin muut varpaat. Tossut löystyvät n. pioli kokoa sisäänajossa. Ainoa miinus , että päälikumi alkoi nopeasti repsottamaan sisäkulmasta molemmissa kengissä.
Jenni J. kirjoitti 15.10.2019:
Yleisarvosana
Erinomaiset kengät! Leveä ”toe box” antaa hyvin tilaa varpaille ja kengät tuntuivat jo uusina aika miellyttäviltä. Saattaa tosin olla että olisi pitänyt ottaa puoli kokoa pienemmät kuin edellisissä LaSpon malleissa. Hieman matalampi sivulta kuin miesten malli niin ei paina jalkaa samalla tavalla. Tarranauha on jykevämpi kuin solutioneissa niin katkeamisesta ei ole huolta. Pohjan kumi on pehmeä ja pito hyvä.
Kiira K. kirjoitti 15.10.2019:
Yleisarvosana
Hyvät kengät boulderiin.
Johanna W. kirjoitti 12.7.2019:
Yleisarvosana
Kelpo tossut