Lajit » Vaellus » Teltat ja majoitteet » 3 hengen teltat » MSR Mutha Hubba NX 3 »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mika L. 11.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella tilava ja helppo kasata sekä purkaa.

Miika T. 03.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Teltta on laadukkaan oloinen ja piti hyvin vettä puoli tuntia kestäneessä vesikuurossa. Pystytys on helppoa ja onnistuu ilman ohjeita. Teltan väriä miettiessä kannattaa tiedostaa että harmaa telttakangas päästää valoa läpi erittäin runsaasti, mikä saattaa häiritä nukkujaa aamuyön tunteina Suomen suvessa.

Antti P. 05.06.2019:
Yleisarvosana

Anttu P. 22.09.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Odotukset oli kovat, mutta teltta oli kuitenkin pettymys. Teltan ulkoinen design on jotenkin hirveän näköinen verrattuna Hubba Hubbaan. Teltta vie myös hurjan paljon tilaa ja saattaa tulla hankaluuksia löytää pystytyspaikkaa. Toisaalta teltan sisätilat ovat ruhtinaalliset ja kaksi henkeä mahtuu touhuamaan varsin mukavasti. Teltan design on tehty nimenomaan sisätilat edellä. Verkotettu sisäteltta mahdollistaa mahtavat näkymät teltasta, mutta kohtuu korkeat reunat tarjoavat silti tarpeeksi yksityisyyttä. Pystytys helppoa ja kohtuu kevyt kolmen hengen teltaksi. Pitää kuitenkin etsiä joku toinen kolmen hengen teltta.

Nimimerkki Sakke79 23.08.2019:
3 sateista yötä takana ja olen erittäin tyytyväinen telttaan. Ilmastointi toimii, tilat on isot kahdelle. Suoja kannattaa ostaa teltan alle lisäksi varmuuden vuoksi. En kadu ostosta yhtään