Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Tarvikkeet‪» Pohjasuojat‪» Helsport Footprint Reinsfjell Superlight 3‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Niina R. 17.8.2022
Yleisarvosana
Pieneen tilaan menevä piti kosteuden hyvin pois teltasta. Vaikka toisen merkkinen teltta toimi hyvin. Apsidien pohjat on niin parasta. Aina positiivista jos tuotteen saa helposti takaisin suojapussiin.
Anonyymi 22.6.2022
Yleisarvosana
Ray L. 23.1.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Olen saanut teltan vasta äskettäin, joten en ole vielä käyttänyt sitä. Sopivan katoksen ostopäätöksestä tuli pitkä prosessi eri teltavalmistajien vaihtoehtojen ja ominaisuuksien vuoksi. En ole koskaan oikeastaan saanut paljon uutta siitä, mitä Helsportilla oli tarjottavanaan, ennen kuin aloin tutkia niitä Internet-haun takia. Valitsin vihdoin Reinsfjell Superlightin sen ominaisuuksien ja sen kokonaispainon vuoksi. Minuun vaikutti erityisesti sisäteltan minimaalinen silmäkoko. Haluan käyttää tätä telttaa monissa olosuhteissa, joten pystyn avaamaan ja sulkemaan molempien ovien verkkopaneelit ja uskomaton tilan ja painon suhde saivat sen minulle. Mikään muu valmistaja ei voinut täyttää näitä ehtoja. Ainoa huolenaihe olisi se, kuinka käyttämätön maa-arkki kestää veden pääsyä. Käytän yleensä jalanjälkeä ja ostin Reinsfjellille tehdyn, joten toivottavasti tämä ei ole ongelma. Helsport tekee hienoja varusteita ja olen erittäin tyytyväinen ostokseeni.
Teijo R. 7.8.2018
Yleisarvosana
Suojaa hyvin teltan pohjaa repeytymästä risukoissa ja pitää myös sateella kosteudelta nousun maasta poissa. Eikä teltanpohja likaannu multa/savikko maastoissa. Suosittelen?