Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Reput» Päiväreput» Haglöfs Katla RT 30»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kasperi v. kirjoitti 22.11.2019:
Yleisarvosana
Ostin repun kuvien ja kuvausten perusteella ja olin ehkä aavistuksen pettynyt siihen mitä sain. Aloitetaan hyvistä puolista: reppu on mukava kantaa ja vesitiiveys (raju sade, mutta ei kestä uittamista) on hyvällä tasolla. Repussa on valtavasti tilaa litroihinsa nähden siksi että kaikki on käytännössä samaa merimiessäkkiä. Ja juuri tämä on myös se negatiivinen puoli. En ymmärtänyt kuinka osastoimaton se 30 litran reppu oli ja se tuottaa ainakin omassa käytössä vähän vaikeutta kun kaikki on yhdessä kasassa. Samoin vesitiiviistä repuista tuttu rullautuva suuaukko vailla läppää on asia mihin en sittenkään ollut varautunut. Rullaustoiminnon takia repun täyttäminen maksimitilavuuteen on aika haastavaa, tulee herkästi ylitäytettyä ja sitten reppua ei saa enää kiinni. Tai sitten litroja jää helposti käyttämättä. Tämä reppu ei minulla varmaan pitkään vanhene, olen jo katselemassa jotain muuta.
Mari R. kirjoitti 4.11.2019:
Yleisarvosana
Reppu on ollut erinomainen. Käytän sitä päivittäin työreppuna. Reppuun mahtuu hyvin koko päivän aikana tarvittavat varusteet ja vaatteet. Tietokoneelleekin on tehty oma tasku. Iso vetoketju edessä helpottaa tavaroiden laittamista ja ottamista repusta. Reppu kestää säätä kuin säätä ja toimii hyvin näin ollen ulkoliikunnassakin. Molemmilla sivuilla on pienet taskut pieniä tavaroita varten.