Lajit» Hiihto» Erähiihto» Sukset» OAC XCD GT UC 160 + EA-Binding»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Joni W. 20.1.2021:
Yleisarvosana
Loistavat kotimaiset. Sivuttaispito vähän huono, jos joutuu menemään kelkkaurassa, luisteluladulla tai muulla kovalla pinnalla. Hangessa parhaat. Laskussa hyvät. Siteet ovat miellyttävät käyttää ja toimivat hyvin, eikä pakkaset tai lumet vaikuta niihin. Ei mitään huonoa sanottavaa. 160-malli on omiin tarpeisiin sopivin pituus (188cm).
Petri H. 19.1.2021:
Yleisarvosana
Hauskat vehkeet, ei nyt lumen tultua malta pysyä pois pellolta. Viidennen tähden vie siteet, se kuminauhahomma on ihan liian löysä, vähänkin kun pehmeessä lumessa potkasee, se antaa periksi ja ajan myötä kertyy enempi ja enempi lunta kengänkärjen ja siteen väliin, kunnes kengän kärki tippuu pois siteestä. Tuossa oli vielä ominaisuus kun lunta jäi siteen alle, se aikanaan nosti metallitapit kolostaan ja kantaosakin liukui taaksepäin kunnes varmistin sen nippusiteellä.
Paul C. 17.1.2021:
Yleisarvosana
Pratique,simple, un nouveau sport à découvrir...
pekka v. 14.1.2021:
Yleisarvosana
Riikka S. 7.1.2021:
Yleisarvosana
Näppärät sukset ottaa mukaan minne vain talvella meneekin. Ketterät ja hyvät välineet kulkea!
Timo L. 24.12.2020:
Yleisarvosana
Huippu hauskat. Mukava vaellella takamaastossa ja lasketella mäet alas
Tarja H. 21.12.2020:
Yleisarvosana
Tatu T. 14.12.2020:
Yleisarvosana
Mäkisessä maastossa ja puitten välissä omiaan
Tuomas L. 12.12.2020:
Yleisarvosana
Tarvitsevat lunta jotta voisi testata.
Jukka T. 11.12.2020:
Yleisarvosana
Sukset vastasivat odotuksia. Siteiden asentaminen oli hieman vaikeaa mutta siitäkin selvittiin asianmukaisilla työkaluilla.
Tommi Y. 14.11.2020:
Yleisarvosana
Tommi H. 12.11.2020:
Yleisarvosana
Huippu sukset umpiseen 👌🏽
Valtteri J. 14.9.2020:
Yleisarvosana
Todella asiallisen oloiset. Viimeistely hyvä. Camberia näyttäisi olevan melko sopiva määrä, pitää päästä tosin vielä lumella testaamaan. Siteet näppärät ja helpot käyttää paksutkin hanskat kädessä.
Joonas G. 31.8.2020:
Yleisarvosana
Susanna Y. 23.8.2020:
Yleisarvosana
Hauskat leikkikalut metsään! Keski-Suomen pikkumäkiin oikein passelit. Tunturiin sitten toiset sukset!
Päivi K. 24.7.2020:
Yleisarvosana
Hyvä kantavuus, huono sivuttaispito. Näppärät.
Janne K. 9.7.2020:
Yleisarvosana
Näppärät ja hyvin toimivat jos kulje pitkiä matkoja. Sivuttaispito hieman huono, pitokarva toimii hyvin. Siteen tosi hyvät.
Jan-Peter P. 2.5.2020:
Yleisarvosana
Ajavat hyvin asiansa jokapaikanhöylinä. Tosi kätevät värkit! Totta kuitenkin on, että suksina nämä ovat aika huonot eikä lumikengät nämä oikein ole.
Karoliina L. 29.4.2020:
Yleisarvosana
Pito pääasiassa hyvä myös ahkion kanssa.
Heikki H. 28.4.2020:
Yleisarvosana
Aivan mahtavat umpisessa. Rekikoiran avustuksella moottorikelkan jäljellä sivuttaispito olematon.Ensi talveksi höylätään pohjaan muutama olas,kunhan löytyy tekijä.
Matias S. 27.3.2020:
Yleisarvosana
Mikko H. 22.2.2020:
Yleisarvosana
Erinomaiset siteet ja hyvät on sukset hiihdellä!
Rasmus O. 8.2.2020:
Yleisarvosana
Simo A. 19.6.2019:
Yleisarvosana
Marja M. 9.2.2019:
Yleisarvosana
Aprikoin pitkään tunturi-, metsäsuksien sekä OAC:n XCD 160:n ja KAR 147:n välillä. OAC:n sukset pääsivät jatkoon ja lähdin testaamaan molempia suksia maastoon, jossa hiihdin umpihangessa, tunturissa ja tamppautuneita lumikenkä-/moottorikelkkauria pitkin. XCD on hieman hiidettävämpi ja laskettavampi kuin KAR. KAR ehkä pitää umpihangessa paremmin. Ehkä. Minulle sukset tulee retkeilykäyttöön Lapin tuntureiden ja vaarojen huiputtamiseen omia reittejä pitkin. Molemmat sukset ovat tähän tarkoitukseen hyvät, ja teinkin päätöksen lopulta ihan puhtaasti tunteella: XCD:n muoto ja erityisesti visuaalisuus napaketun kuvan kanssa lumosivat minut ensikosketuksella. Olen valintaani hyvin tyytyväinen. Miinusta tulee siitä, että siteet alkavat jossain kohtaa pitää kitinää, kun siteen reuna hankaa kenkää vasten. Tämän korjaamiseen sain OAC:lta ohjeita, jos/kun ääni ilmestyy.
Heikki K. 5.2.2019:
Yleisarvosana
Atso H. 4.2.2019:
Yleisarvosana
terhi k. 3.2.2019:
Yleisarvosana
Hauskat menopelit! Näillä menee mukavasti syvässälumessa ahkiota vetäen, kuin vähän kovemmalla lumipohjalla. ”Suksi” luistaa hyvin eteenpäin ja skini antaa sopivasti pitoa. Pohjan skini pitää yllättävän hyvin ylämäissä. Itsellä aika kapea jalka, joten EA-siteissä täytyy olla tukeva ja leveä kenkä (Sorelit siis meni hankintaan ja niillä sain siteet hyvin säädettyä). EA-siteet tuntuvat vähän ”leluilta”, muoviosien pakkaskestävyys vähän epäilyttää, nyt tuli testattua noin -23 pakkasessa ilman ongelmia. Suosittelen tätä settiä!
Tuomas L. 16.4.2018:
Yleisarvosana
Kokeiltu savossa metsämaisemassa ja kilpisjärvellä tunturissa. Upottavat hieman enemmän kuin 225cm pitkät metsäsukset. mutta umpiseen pääsee kuitenkin menemään hyvin. Nousuissa saa suorin suksin mentyä yllättävän jyrkkää mäkeä, ihan ihmeisiin ei toki tolla nousukarvalla päästä. Alamäessä myös toimivat hyvin. käännökset muistuttavat jo laskettelu aikaisempaan metsäsuksihiihtelyyn verrattuna. Nousukarvat tietysti hieman hidastavat vauhtia, mutta ainakin umpihangessa luistivat miltei metsäsuksen veroisesti. Siteet toimivat muutoin hyvin 46 vaelluskengällä, mutta kerää hieman jäätä siteen takaosan palasen taakse, jolloin side hieman löystyy ja irtosikin pari kertaa jalasta kaikista pahimmissa rämpimisissä. Jään saa helposti pois kunhan irrottaaa suksen jalasta. Siteet on helppo säätää ja kiinnittää jalkoihin. Hyvät menopelit mäkiseen umpihankimeininkiin, kovalla kelkkauralla häviävät tietysti tunturi/latusuksille ja tasamaalla upottavassa häviää metsäsukselle. Lumikenkäilyä en ole harrastanut, joten siihen en voi verrata, mutta kyllähän näillä menemistä täytyy hiihtämiseksi kutsua, vaikka jotkut liukulumikengistä puhuvatkin. Sauvat isolla umpihankisommalla on välttämättömyys, jos haluaa umpihangessa edetä kohtuudella. Voisin kuvitella että hyvän pidon ansiosta ahkion vetämiseen olisivat loistavat. ahkion kanssa kun alamäessä ei kuitenkaan pääsee nauttimaan vauhdin hurmasta. Kaiken kaikkiaan hyvä komppromissisuksi. Suksi oli juuri sellainen kuin kuvittelin. arvostelussa miinusta tuli siteen jäänkerääntymistä ja siitä johtuvasta siteen löystymisestä.
tan...@...om 18.2.2018:
Yleisarvosana