Lajit» Ulkoilu» Vaatteet» Käsineet» Lapaset» Salomon Bonatti Windproof Mitten Unisex»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 20.3.2021
Yleisarvosana
Koko ehkä hiukan niukahko( ei hirveästi kerrosteta alle) mutta riittävä, todella kevyt ja mukava kädessä. Vaellukselle ostettu pitämään kädet kuivina, tositoimiin pääsyä vielä odottaen
Anonyymi 12.3.2021
Yleisarvosana
Superohuet, kevyet ja kestävänoloiset. Juuri sitä mitä etsinkin, vaellukselle ja pyöräilyyn, jos sade yllättää.
Timo W. 11.3.2021
Yleisarvosana
Kevytretkeilyyn niin kevyet että voi olla helposti repussa sateen varalta.
ant...@...fi 7.3.2021
Yleisarvosana
Alushanskojen kanssa erinomaisen mukava lisä talvijuoksuun. Sormet pysyvät lämpimänä ja suojassa tuulelta. Huom, kylmiä sormia ei lämmitetä näillä, mutta kunhan sormet pitää lämpimänä niin suojassa pysyvät.
Alexander V. 26.2.2021
Yleisarvosana
Annukka L. 5.1.2021
Yleisarvosana
Mukavan notkeat sateensuojahansikkaat. Reilu koko, alle mahtuu tarvittaessa paksummatkin käsineet. Läppä on hyvä. Peukaloa ei saanut auki.
Katja N. 23.10.2020
Yleisarvosana
Just sellainen mitä pitikin. Tuulen ja sateen pitävä kevyt hanska. Saa myös sormet nopeasti esiin jos tarvis.
Linda K. 28.5.2020
Yleisarvosana
Hyvät sormikkaiden päälle tai vaikka lisäsuojat pyöräillessä pyöräilyhanskojen päälle. Grip-pinta kämmenen puolella olisi ollut kiva. Nyt aika liukkaat.
Antti K. 12.1.2019
Yleisarvosana
Plussakeleihin erittäin ohueksi tuulenpitäväksi lisä/varakuoreksi todettu käyttökelpoiseksi. Sateella ja juoksuhanskoina (ilmeisin käyttötarkoitus) ei ole tullut vielä testattua. Erittäin ohutta tuulenpitävää kuorikangasta (minigrip-muovin kaltainen materiaalin ohuus yllätti), kestävyyttä en osaa sanoa, mutta kovaan / hankaavaan käyttöön en ohuutensa takia suosittelisi. Kuitenkin höyhenen kevyenä ja ohuutensa ansiosta pakkautuu erittäin pieneen tilaan vaikka minkä tahansa takin rintataskuun. Miinuskelien käyttöä voi rajoittaa se, jos alle ei mahdu kuin korkeintaan hyvin ohuet pohjasormikkaat/tumput ja kämmenessä oleva sormien lisäaukko eikä ranneaukko ei ole maailman suurin.. joten jos yhtään epävarma koon suhteen, talvikeleihin melkein kannattaa ottaa se isompi koko varmuudeksi (itselleni olisi sopinut parhaiten jopa 3XL).
Mika R. 7.12.2018
Yleisarvosana
Hyvät vedenpitävät hanskat. Kevyet ja pieneen tilaan menevinä nämä ovat loistavat mukana kuljetettavan varahanskat.