Lajit » Ulkoilu » Vaatteet » Käsineet » Lapaset » Salomon Bonatti Windproof Mitten Unisex »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Katja N. 23.10.2020:
Yleisarvosana
Just sellainen mitä pitikin. Tuulen ja sateen pitävä kevyt hanska. Saa myös sormet nopeasti esiin jos tarvis.
Linda K. 28.5.2020:
Yleisarvosana
Hyvät sormikkaiden päälle tai vaikka lisäsuojat pyöräillessä pyöräilyhanskojen päälle. Grip-pinta kämmenen puolella olisi ollut kiva. Nyt aika liukkaat.
Antti K. 23.1.2019:
Yleisarvosana
Plussakeleihin erittäin ohueksi tuulenpitäväksi lisä/varakuoreksi todettu käyttökelpoiseksi. Sateella ja juoksuhanskoina (ilmeisin käyttötarkoitus) ei ole tullut vielä testattua. Erittäin ohutta tuulenpitävää kuorikangasta (minigrip-muovin kaltainen materiaalin ohuus yllätti), kestävyyttä en osaa sanoa, mutta kovaan / hankaavaan käyttöön en ohuutensa takia suosittelisi. Kuitenkin höyhenen kevyenä ja ohuutensa ansiosta pakkautuu erittäin pieneen tilaan vaikka minkä tahansa takin rintataskuun. Miinuskelien käyttöä voi rajoittaa se, jos alle ei mahdu kuin korkeintaan hyvin ohuet pohjasormikkaat/tumput ja kämmenessä oleva sormien lisäaukko eikä ranneaukko ei ole maailman suurin.. joten jos yhtään epävarma koon suhteen, talvikeleihin melkein kannattaa ottaa se isompi koko varmuudeksi (itselleni olisi sopinut parhaiten jopa 3XL).
Mika R. 7.12.2018:
Yleisarvosana
Hyvät vedenpitävät hanskat. Kevyet ja pieneen tilaan menevinä nämä ovat loistavat mukana kuljetettavan varahanskat.