Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Reput» Päiväreput» Lowe Alpine Airzone Trail 25»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
salla t. kirjoitti 19.11.2020:
Yleisarvosana
Huipoureppu. Tukeva, ei hiosta selkää. Tavaroiden penkominen vähän kömpelöä, joten kannattaa suunnitella pakkausjärjestys hyvin.
att...@...om kirjoitti 16.8.2018:
Yleisarvosana
Todella mainio reppu kanto-ominaisuuksiltaan. Etsin pitkään riittävän liikkumavapauden sallivaa kantolaitetta ja tässä se on - ja vieläpä loistavasti ilmastoituna. Otan yhden tähden pois lantiovyön pituudesta, sillä se kiristyy vain vaivoin 78-senttiselle vyötärölle.
Fredrik V. kirjoitti 5.8.2020:
Ehdottomasti paras päiväreppu mitä on saatavilla. Kantolaitteena erinomainen, ei hiosta selkää, hyvin taskuja ympäriinsä. 3l juomarakko menee hyvin sisälle ja pysyy paikallaan. Sisälle mahtuu hyvin tavaraa. Kaikki säädöt toimivat. Omalle 189cm pituudelle reppu alkaa olla rajoilla pituuden suhteen, eli ei mene kovin paljoa pidemmälle henkilölle. Nerokas sadesuoja, joka oikeasti suojaa repun hyvin sateella. Olen aikeissa ostaa toisen, jos ensimmäinen joskus kuluu puhki.