Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Taukojalkineet‪» Exped Down Sock‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Tomi T. 6.8.2022
Yleisarvosana
Nämä sukat pelasti viime talven reissailut. En helposti muuten palele, mutta jalat palelee aina nukkuessa ja näillähän se asia hoitui kertaheitolla. Todella mukavat jaloissa ja vaikka ei palelisi niin kantsii jo mukavuuden takia hommata :D
Anonyymi 2.2.2021
Yleisarvosana
Talvivaelluksille leirissä olemiseen emännälle. Pieneen tilaan menevä ja kevyt tossupari tuottavat ehtaa lämpöä ja ylläpitävät fiilistä korkealla. Ainahan sitä täytettä vain voisi olla enemmän ja enemmän, niin kestää entistä kovempia olosuhteita.
Petri-Juha L. 15.1.2021
Yleisarvosana
Lämpimät tossut viluherkille jaloille.
Anonyymi 21.12.2020
Yleisarvosana
Lämpimät ja kevyet. Ovat sen verran muhkeat että ei mene kenkiin tietenkään jos öisiä vessareissuja tekee. Töppösiin mahtuu sopivasti litran Nalgene kuumalla vedellä täytettynä joten ne saa ihanan lämpimäksi ennen nukkumaan menoa kun pistää pullon töppöseen ja virityksen makuupussiin iltatoimien ajaksi. Nyt ajan kanssa huomaan että olen siirtynyt näistä takaisin villasukkiin, koska yöllä on kätevää kun ei tarvitse alkaa töppösiä riisua kun piipahtaa huussissa. Silti nämä ovat kulkeneet mukana ja toimineet esim. varavirtalähteen yms lämpöpusseina talvella.
Anonyymi 15.5.2020
Yleisarvosana
Ene-Ly M. 10.4.2019
Yleisarvosana
Ilman niitä en enää retkeile! Jokaisen gramman arvoinen. Jalat aina palelee, muttei niissä!