Lajit» Vaellus» Makuualustat» Ilmatäytteiset» Exped SynMat HL LW»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Patrik S. 13.4.2021
Yleisarvosana
Hyvin toimii pikkupakkasilla ja myös isolla ukolla. Itse 193cm ja 110kg.
Mikko L. 27.8.2020
Yleisarvosana
Pakkautuu pieneen tilaan, mutta oli tästä huolimatta mukava nukkua. Ei myöskään tyhjentynyt yön aikana toisin kuin muut matkassa olleet makuualustat.
Timo H. 31.7.2020
Yleisarvosana
Niko S. 14.7.2020
Yleisarvosana
Kevyt ja mukava makuualusta.
Toni K. 17.3.2020
Yleisarvosana
Juuri sellainen kuin retkellä tarvitsee. Tuo mukavaa luksusta teltassa nukkumiseen ja sopii erinomaisesti Suomen kevääseen, kesään ja syksyyn. En tiedä miten olen tullut toimeen aiemmin ohuemmalla patjalla.
Janne M. 26.6.2018
Yleisarvosana
Erittäin hyvä grammanviilaajan pussi. Menee naurettavan pieneen tilaan eikä paina paljon mitään. Kirjaimellisesti mahtuu vaikka kuoritakin isoon taskuun. Mukava ekstra on mukana tullut täyttöpumppauspussi, jota valmistajakin suosittelee käyttämään kompressiopussina vaikka varavaatteille. Itse käytin makuupussin suojapussina sitä, pussi rinkan sisällä. Ostin retkelle vielä toisen samanlaisen ja sulloin siihen vaatteet. Hämmästyttävän ohut mutta kestävä. Totaalisen tiivis pussi ei ole, kun sen likityhjiöi, imee itseensä ilmaa salaa jostakin. Alusta on mukava, lämmin ja paksu painavankin henkilön maata, sopivan pitkä pitkälle miehelle mutta leveyttä voisi olla muutama sentti lisää. Pahaa unta näkevä ei välttämättä pysy päällä. Maastotestaus tehty, viikon retki. Erittäin hyvä alusta. Helposti tulee täyttäneeksi liian täyteen, mutta ilmaa saa aina pois. Liian täyden alustan päältä kierähtää helposti pois...