Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Reput» Yleisreput» Fjällräven Greenland Top Large»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Veera M. 1.9.2020
Yleisarvosana
Mikko K. 5.8.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvälaatuinen. Taskuja vois olla enenmän.
Marleena M. 19.5.2020
Yleisarvosana
Reppu on ollut nyt pari viikkoa käytössä pääasiassa kauppareissuilla ja töissä. Reppuun mahtuu hyvin tavaraa, eikä tunnu epämukavalta selässä vaikka se olisi pakattu aivan täyteen. Tullut testattua myös vesisateessa, josta selviytynyt hyvin eli repun sisus on pysynyt kuivana. Vesipullo kulkenut jatkuvasti toisessa sivutaskussa mukana ja hyvin on mahtunut. Repun päällä läpän pikkutaskussa olen kuljettanut tavaroita joihin pitää päästä näppärästi käsiksi mm. pyörän avain. Lisäksi reppu on tosi tyylikäs! Eli loisto reppu! Matkalla vielä testaamatta, mutta senkin aika tulee vielä.
Lauri T. 22.4.2020
Yleisarvosana
Laadukas reppu, josta tila ei ihan heti lopu kesken. Toiminut minulla jokapäiväisenä reppuna töissä sekä vapaa-ajan matkoilla. Läpän avaus vaatii alkuun toistoja, että avaus menee sulavasti. Lumilukkoa osaa todennäköisesti arvostaa enemmän talven tultua.
Tuija K. 6.12.2019
Yleisarvosana
tur...@...om 3.5.2019
Yleisarvosana
Itselläni tämä tuli täyttämään rakoa jokapäiväisen käyttörepun ja isomman retkirepun välille. Tämän kanssa kehtaa kyllä hyvin kulkea kaupungilla, mutta läpän avausmekanismi ei ole ihan niin helppokäyttöinen kuin arkirepussa saisi olla. Samoin litraisen juomapullon pujottaminen sivulokeroon vaatii aina kaksi kättä. Tilaa on hyvin - mukaan mahtuu sekä kuntosalivarusteet että läppäri. Sivulokeroihin menee kaksi isoa juomapulloa helposti, joten myös retkelle tämä kelpaa hyvin. Viilekkeet ovat sopivan lähellä toisiaan mutta silti ergonomiset, jotta rintaremmiä ei jää kaipaamaan. Materiaalit ovat miellyttäviä ja laatuvaikutelma hyvä.
SEPPO I. 13.3.2019
Yleisarvosana
Hiihtolomareissulla mukana automatkoilla pikkutavaran/papereitten kuljetuksessa mukava.4 eri osastoa.tavarat löytyy hyvin. Päiväretkillä eväitten ja varavaatteiden kuljetuksessa mahtava. Sopii isommankin porukan eväät mukaan.
Katri P. 9.11.2018
Yleisarvosana
Reppu on tilava ja toivottavasti myös kestävä, kun kiinnitykset ovat metallia. Avaaminen ja sulkeminen on kaupunkiololoissa hieman epäkäytännöllistä, mutta siihen tottunee.