Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Takit‪» Soft Shell -takit‪» Miesten‪» Outdoor Research Ferrosi Hooded Jacket Men's‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Kalle T. 28.4.2022
Yleisarvosana
Erinomainen kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva takki. Tarjoaa hyvin vedenpitävyyttä suhteessa hengittävyyteen.
Anonyymi 9.8.2021
Yleisarvosana
Parhaimpia hinta-laatu softshell-takkeja mitä tiedän. Erittäin kevyt, hengittävä, tuulenpitävä ja hylkii vettä ihan kiitettävästi ja kuivuu nopeasti. Plussaa mietityistä yksityiskohdista, kuten peukaloaukoista hihoissa (hihat ei nouse ja pitää tuulta) ja hyvin toimivasta hupusta. Kehitysehdotuksena taskut ei oikein toimi valjaiden / rinkan kanssa. Huomiona, että takki ei ole kuitenkaan vedenpitävä vaan vettä hylkivä, eli kaatosateeseen gorea päälle. OR ei turhaa nimitä tätä everywhere-takiksi. Ollut käytössä nyt yhden erämaavaelluksen, pari lyhyempää reissua ja kaupunkitakkina tihkusateella. Suosittelen. Koko kannattaa sovittaa jos mahdollista.
Anssi O. 1.8.2021
Yleisarvosana
Laadukas go-to takki joka on kevyt, kestävä, hengittää todella hyvin ja pitää kevyttä sadetta. Toimitetussa takissa eri vetoketju kun ko. kuvassa.
Nikolaj H. 14.8.2020
Yleisarvosana
Timo W. 3.7.2019
Yleisarvosana
Takkejen Mercedes, kuivuu nopeasti, kevyt, pitää tuulen ja pienen tihkusateen ja pakkautuu pieneksi.
Anonyymi 27.11.2018
Yleisarvosana
Paras omistamani kevyt softshell takki hinta/laatusuhteelta. Todella kevyt kerrospukeutujan unelma. Pitää tarpeeksi vettä ja tuulta. Pystyy pakkamaan hyvin pieneksi paketiksi rinkassa pitoa varten.