Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Riippumajoitteet‪» DD Hammocks Frontline Hammock XL‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 10.8.2022
Yleisarvosana
Poika nukkui siinä yönsä ja sanoi olevan todella hyvä. Ohjeet olisi kivat, vaikkei vaikea ollutkaan laittaa - mutta varmistamisen ja selkeyden kannalta.
art...@...om 3.8.2022
Yleisarvosana
Erittäin hyvä isommalle nukkujalle. Hyttysverkko in mukavasti korkealla eikä siihen osu nukkuessaan.
Anonyymi 22.7.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 16.7.2022
Yleisarvosana
Oikein näppärä riippumatto, joka estää hyttysten sabotaasin mainiosti. Hieman huolettaa, miten hyvin ohut laskuvarjokangas kestää pitäaikaisen käytön. Tässä mallissa on todella tilaa yhdelle.
Mira K. 13.7.2022
Yleisarvosana
Paras riippumatto sitten ikinä👌😁
Anonyymi 28.6.2022
Yleisarvosana
Mahtavan tilava, joten nukkuma-asennon voi itse valita. Painavahko pidemmille rinkkareissuille, mutta lyhyemmille aivan huippu!
Jussi K. 13.6.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 30.5.2022
Yleisarvosana
Tilava, toimiva! Hyttysverkko pitää pienimmätkin ötökät pihalla. Helppo virittää, toki helpompi jos tilaa "puunhalaajat".
Anonyymi 25.5.2022
Yleisarvosana
Sopivan kokoinen 177 pituiselle riippujalle.
Anonyymi 12.12.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 26.10.2021
Yleisarvosana
mielestäni paras riippumatto
Anonyymi 6.8.2021
Yleisarvosana
Todella hyvä ja tilava riippari. Laadukas, toiminut moitteetta toista kesää. Tilattiin toinen samanlainen matto.
Marko O. 28.7.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 17.7.2021
Yleisarvosana
Hyvä tuote, suojaa hyvin nukkujaa
Anonyymi 13.7.2021
Yleisarvosana
Reilun kokoinen ja painoinen riippari. Sisällä kiva "harjanartsa" jossa pienille tavaroille säilytys pussi. Narujen solmimisessa oma hommansa. Pari sulkurengasta ja tree huggerit helpottaa kummasti.
Jussi K. 18.6.2021
Yleisarvosana
Muutama yö tullut nukuttua hyvin tässä riipparissa. Vaikka en ole mitenkään isokokoinen, ei tämä tuntunut liian isolta minulle. Hieman mietityttää se, millaisen nukkuma-alusta systeemin keksisi, ettei se liiku sinne ja tänne omassa välissään. Ei Paha.
Juha S. 15.6.2021
Yleisarvosana
Nopea toimitus ja tuote ylitti odotukseni ja on todella hyvä ostos. Aion jatkossakin käyttää varuste.net kaupan tuotteita ja tutustua heidän valikoimaansa. Tyytyväinen asiakas.
Anonyymi 6.6.2021
Yleisarvosana
Todella tilava riippumatto. 160cm mahtuu nukkuu helposti miten päin vaan. Pystyy nukkumaan myös kyljelteen. Kaarien ansiosta hyttysverkko pysyy kaukana kasvoilta. Riippumaton omat narut vaihdoin kevyempiin ja toimivampiin whoopie slingseihin. Hyvä riippumatto, jos ei tarvi maton painoa ajatella.
Anonyymi 21.5.2021
Yleisarvosana
Ekan kokeilun perusteella hyvä riippari. Tilaa pisaa 195 cm / 115 kg henkilöllekin runsaasti. Riipparin omat narut aika massiiviset, ne taidan vaihtaa whoopie slingeihin. Hyttysverkon kaarien kiinnityskuminarut on liian lyhyet, mutta niiden vaihtaminen pidempiin ei ole ongelma eikä kustannus.
virpi l. 7.5.2021
Yleisarvosana
Hyvä, iso riippumatto.tällä nukuttu myös siten että lapsi mukana.onnistuu hyvin.itse 163cm ja poika 130cm. Helppo koota ja sisältä tilava kuin mikäkin.solona nukuttaessa niin suuri että melkein hukun pohjalle.välikerrokseen vaan pitää laittaa tarpeeksi leveä makuualusta jotta pysyy paikalla.jonkun verrankin pakkauksella painoa mutta sinänsä ei haittaa kun mukava käyttää.
Tuomas P. 23.2.2021
Yleisarvosana
Vähän kuin kelluva teltta, olen kuvaillut kavereille. Olen nukkunut tässä oikein hyviä öitä. Tuplakankaan väliin saa mahtumaan niin ilmatäytteistä kuin solumuovistakin makuualustaa ja se on ihan jees, mutta optimaalisimmat unoset tuli kun laitoin Underblanketin alle. Tätä kirjoittaessa tulikin fiilis että pitäisiköhän taas lähteä metsään...
Anonyymi 13.1.2021
Yleisarvosana
Ville S. 25.6.2020
Yleisarvosana
Valtava riippumatto. Aivan järjettömän iso. Päädyissä olevat neljä taskua ovat aika kaukana maton keskipisteestä ja niihin yltääkseen kippuranukkuma-asennosta joutuu vähän ponnistelemaan. Muutaman yön perusteella ei tämän erityisempää valittamista, eli suosittelen. Minulle ei toimitettu verkon sisäpuolelle tulevaa narua ja siinä roikkuvaa taskua, jotka näkyvät tuotekuvissa ja jotka moni tätä tuotetta muualla arvostellut on maininnut!
Hannes H. 17.6.2020
Yleisarvosana
Helppo ja nopea kasata/purkaa, eikä tunnu turhan heppoiselta. 195cm mittainen henkilö mahtuu vielä mukavasti.
Suni T. 15.6.2020
Yleisarvosana
Vesa V. 10.6.2020
Yleisarvosana
Ei vielä öitä nukuttuna, joten kokemukset pelkästään päiväunista. Matto tuntuu mahtavalta. Vaikka itse olenkin vain tällainen keskikokoinen 180cm/90kg,niin on mukavaa, kun tilaa riittää.Hyttysverkko tuntuisi toimivan hyvin myös ilman kaaria, toki niiden kanssa matto tuntuu vielä tilavammalta. Jos jotain haluaa moittia, niin tuplapohjan kiinnitys vain parilla lyhyellä tarralla tuntuu jotenkin heppoiselta, mutta voi toki olla, että osoittautuu ihan riittäväksi. Muutamaa eri tyyppistä ja kokoista makuualustaa on nyt tullut kokeiltua. Selkäpuolen lämpöön on kyllä hurja vaikutus ja itse pidän siitä, että alusta vähän jäykistää mattoa. Täysin optimaalista alustaa ei ole kuitenkaan vielä löytynyt. Erityisesti solumuovipatjat tuppaavat mennä riippumaton muodon takia vähän mutkalle ja sitä pahemmin, mitä leveämpi alusta on. Saksilla tuota saa kyllä entrattua, mutta ehkä pitää vielä under blanket hankkia, jos tuossa meinaa pidempiä reissuja tehdä.
Jarkko K. 4.6.2020
Yleisarvosana
Tilava, hiukan raskas.
Juha P. 6.5.2020
Yleisarvosana
hyvä paketti
Vesa T. 29.4.2020
Yleisarvosana
Todella miellyttävä majoite! Itselläni on pituutta n. 200cm ja mahdun oikein mukavasti nukkumaan.
Antti K. 6.1.2020
Yleisarvosana
Tero S. 7.12.2019
Yleisarvosana
Juha-Pekka A. 15.10.2019
Yleisarvosana
Suurempi ja siten mukavampi kuin pienempi versio, Frontline XL on loistava riippumatto korkealaatuisilla materiaaleilla, mutta se painaa melko paljon ja vie paljon tilaa matkalaukustasi. DDH on turvallinen valinta tuotemerkille, vaikka markkinoilla on parempia, kestäviä ja halvempia riippumattoja. Jos olet 180-190 cm, hanki Frontline XL. Alle 180 cm: n kohdalla tavallinen etulinja riittää. Painoraja molemmille on 120-125 kg. Lisävarusteita, kuten puuhalkaisijoita, on parasta ostaa eri merkiltä.
Ossi S. 19.7.2019
Yleisarvosana
Henkka K. 26.6.2019
Yleisarvosana
Erinomainen riippumatto. Painoa rinkkaan tulee jonkin verran, joskin kompensoi mukavasti kohteessa. Iso ja tilava, hyttysverkko pysyy kepeille ylhäällä, antaen lisää tilan tuntua.
Eija k. 9.5.2019
Yleisarvosana
Anonyymi 30.3.2019
Yleisarvosana
Jukka S. 27.2.2019
Yleisarvosana
Mika A. 29.8.2018
Yleisarvosana
Hyvä ja tilava riippari
Kimmo V. 25.8.2018
Yleisarvosana
Tilava riippari. Tarkoitus oli ostaa riippari jossa on hyttysverkko mukana. Ötökkäverkon tukikepeistä voi olla montaa mieltä. Itseäni tuo ei haittaa, päinvastoin, kaaret mukavasti pitää verkon loitolla. Tilaa on 184cm:lle riitävästi ja ainakin asento löytyy.
Paavo P. 16.8.2018
Yleisarvosana
Mukava ja monipuolinen majoite, joka on riittävän tilava ainakin kaltaiselleni 190 cm pitkälle käyttäjälle. Pidemmille henkilöille mattoa en varauksetta enää suosittelisi. Ominaisuuksiltaan riippumatto erinomainen. Hyttysverkon ripustustapa on mainio. Riippumaton sisäpuolella on kiitettävästi taskuja tavaroiden säilytystä varten. Tuplapohjan väliin mahtuu lämmikkeeksi leveämpikin makuualusta. Riippumatto toimii kuivalla säällä myös bivy-pussina. Pohjakangas ei kuitenkaan ole vedenpitävä, joten sadesäällä en käytyäisi mattoa tähän tarkoitukseen. Riippumatosta löytyy myös selviä negatiivisia puolia. Suuri pakkauskoko ei välttämättä miellytä kaikkia. Riippumaton mukana tulevat kiinnitysköydet ovat epäkäytännölliset, raskaat ja tilaavievät. Suosittelen lämpimästi vaihtoehtoiseen ripustusjärjestelmään (esim. whoopie slings) siirtymistä. Ärsyttävin ongelmana on kuitenkin maton epävakaus. Tyhjä matto pyörii ripustettuna hallitsemattomasti ympäri ja kierähtää herkästi ylösalaisin. Tuulisessa säässä ongelma on sietämätön. Itse sain maton vakaantumaan vasta underblanketin avulla. Myös työjälki jätti toivomisen varaa. Omassa matossani ompelujälki saumakohdissa oli varsin rujoa. Puutteistaan huolimatta Frontline XL on mielestäni erinomainen riippumatto. Maton hintalaatusuhde on kohdallaan, ja uskoisin Frontline XL:n palvelevan käytössä pitkään.
Lauri L. 13.7.2018
Yleisarvosana
Tilava ja mukava riippumatto. Huonona puolena iso pakkauskoko
Tommi L. 26.6.2018
Yleisarvosana
Lauri S. 21.6.2018
Yleisarvosana
Tosi iso pakkaus, en suosittele rinkkaan otettavaksi. Muuten erittäin mukava.
Mikko L. 9.5.2018
Yleisarvosana
Heikki K. 14.11.2017
Yleisarvosana
Tilava, mukava majoite.
Nimimerkki ASFD 1.8.2020
Itselläni pituutta 189 cm ja painoa 115 kg sekä nukun kyljelläni. "XL"-nimestä huolimatta tämä riippumatto on markkinoiden muihin kilpailijoihin verrattuna melko normaalin kokoinen. Riippumatossa maaten ympärillä on runsaasti tilaa, mutta pituutta saisi lisää, jotta riippumattoon pystyisi asettumaan entistä paremmin kylkimakuun mahdollistamiseksi. Frontline XL:ssä olen kuitenkin nukkunut paremmin kuin omassa sängyssäni ja aamulla ei malttaisi millään nousta ylös riippumaton mukavuudesta. Hyvää Frontline XL:ssä on mukana tuleva hyönteisverkko, jota ei tosin ei saa irti, ja tuplapohja, jonka väliin on tosin melko hankala saada makuualustaa asettumaan oikeanlaisesti. Huonoa Frontline XL:ssä on suuri pakkauskoko ja paino, kilpailijoihin verrattuna pienemmät speksit ja mukana tulevat huonot kiinnitysnarut. Itse ostin Frontline XL:ää varten myöhemmin vielä Whoopie Slingsit, toisen valmistajan puunhalaajaremmit ja kunnon sulkurenkaat. Sillä rahasummalla, mitä käytin tehdäkseni Frontline XL:n kokemuksesta parhaan mahdollisen, olisi ostanut jo seuraavan hinta- ja laatuluokan riippumaton, jossa oheistarvikkeet olisivat tulleet mukana.
Nimimerkki Pauliina 29.4.2020
Toisin kun tiedoissa kerrotaan ei tuote tarvittavine osineen paina 1,25 kg vaan 1,7kg. Tämä voi olla hyvä tieto hankintaa miettiessä. Köydet surkeat. Itse lyhensin vajaaseen metriin, tein merimiessolmulla silmukan johon ticket to the moonin karbiinikoukut. Jatkoksi Ticketin köydet. Ripustaminen nopeutuu huomattavasti. Tiilava on, kaaret nostavat hyttysverkon mukavasti naamalta.