Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 2 hengen teltat‪» Hilleberg Anjan 2 GT‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 6.8.2021
Yleisarvosana
Toimii kuin junan vessa. Vahva suositus. Ihanan kevyt ja simppeli kasata. Eteinen plussaa, saa kamat sinne pois makuutiloista. Lämmin teltta.
Anonyymi 27.5.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 5.2.2021
Yleisarvosana
Jukka K. 13.1.2021
Yleisarvosana
Telttojen Mersu.
Alisa K. 28.11.2020
Yleisarvosana
Mark W. 21.9.2020
Yleisarvosana
Erittäin tyytyväinen Anjan 2GT: hen. Etsimme uutta 2 hengen telttaa, joka kykenisi kestämään tyypillisen skotlantilaisen länsirannikon tuulen ja sateen sään, ja vaikka alkuvaiheessa olenkin tyytyväinen suunnitteluun ja suorituskykyyn. Helppo sietää. Suuri tila eteisessä katetulle säilytykselle. Tiedän, että olisin voinut viettää vähemmän ja hankkia teltan, joka esiintyisi, mutta uskon, että ylimääräinen kustannus maksaa itsensä takaisin tulevina vuosina.
Sisli P. 19.8.2020
Yleisarvosana
Toisin kuin monet teltat, tässä pakkauspussi on riittävän iso ja teltan pakkaaminen on helppoa. Teltta on mukavan kevyt, mutta sisätiloissa joutuu myös sen myötä välillä sopimaan kuka tekee mitäkin ja kovin isot henkilöt eivät mahdu vierekkäin vaikkapa absidissa kokkailemaan. Hillebergin käyttö on intuitiivista ja helppoa ja materiaalit ovat hyvälaatuiset, kuten laadukkaalta telttojen valmistajalta voikin odottaa. Ensimmäisenä testiyönä lämpötila tippui yli 10 astetta yön aikana, ja aamulla absidin katto oli varsin koostea, hieman oli tihkunut kosteutta myös sisäteltan toiseen sivuseinään. Verrattuna aiempiin kokemuksiin syysyöpymisistä Hillebergin Nallolla tuntui kostuminen toistaiseksi ainakin silti maltilliselta. Tiskirätillä pyyhkimällä liika kosteus on hetkessä poissa ja teltta kulkee mukavasti matkassa vailla pelkoa muhivasta kosteudesta.
Ville K. 17.6.2020
Yleisarvosana
Oli mukana Karhunkierroksella. Oli mukavan kevyt kantaa ja toimi hyvin niin kuumalla kelillä kuin sateellakin. Makuutilat just ja just riittävät kahdelle, kun ilmatäytteiset alustat, mutta absidissa tilaa erittäin hyvin kamoille ja ihmisille.
Miika M. 4.6.2020
Yleisarvosana
Telttojen Mersu. Jokainen yksityiskohta viimeisen päälle mietitty!
Jussi H. 15.7.2019
Yleisarvosana
Loistava ostos
Janne J. 11.7.2019
Yleisarvosana
Kevyt. Laadukas. Helppo pystyttää. Testattu eräreissulla Värriön latvoilla. Hyvin piti pari päivää kestäneen kaatosateen.
ant...@...fi 13.6.2017
Yleisarvosana
Kevyt ja näppärä vaellusteltta kahdelle. Ison eteisen ansiosta toimii hyvin sateella tukikohtana. Kestää kovemmatkin tuulet. Hommasin lisäksi Footprintin, niin säilyy siistimpänä ja konsenssiveden määrä vähenee kostealla alustalla.