Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 3 hengen teltat‪» Hilleberg Anjan 3‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Gregory O. 21.10.2021
Yleisarvosana
Tämä on toinen ostamani Hillebergin teltta. Niiden muotoilu ja laatu ovat ensiluokkaisia ja tarjoavat luottamuksen hyviin yöuniin kaikissa sääolosuhteissa. En epäröi suositella Hillebergin telttoja.
Dr. Katharina B. 9.8.2021
Yleisarvosana
Itse asiassa mukava teltta, valitettavasti sisäteltassa oli jo 4 pientä reikää. Lisäksi pikatoimitus ei toiminut ja teltta saapui 3 päivää myöhässä ja siten lomamme jälkeen. Sähköposteihini, jotka koskivat reikiä ja lähetyksen viivästymistä, ei vastattu.
Johannes T. 17.6.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 17.6.2021
Yleisarvosana
Todella upea teltta, joka on pystytetty erittäin nopeasti, hyvin loogisesti rakennettu, itsestään selvä. Jopa tuulessa ja sateessa! Päätin GT-versiota vastaan, koska haluan kuljettaa telttaa yksin hätätilanteessa ja halusin säästää painoa. Ole varovainen työntäessäsi tankoja läpi, materiaali voi olla rei'itetty, jos paine ylittää liikaa vastusta!
Anonyymi 25.2.2021
Yleisarvosana
Huipputuote.
Erik S. 14.12.2020
Yleisarvosana
Mari S. 15.10.2020
Yleisarvosana
Taattua Hillen laatua. Tämähän on hieman tuulinen teltta, kun liepeiden alta pääsee puhaltamaan ja oviaukossa on pelkkä hyttysverkko (absidi toki suojaa), muttta tämä oli toki tiedossa. Kevyt, näppärä koota ja kantaa yksin, mutta kuitenkin tilava ottaa perhettäkin mukaan. Tykkään, kun on riittävästi korkeutta, jotta mahtuu istumaankin.
Heikki K. 7.5.2020
Yleisarvosana
Hyvä tuote kahdelle.
Lasse L. 7.5.2020
Yleisarvosana
Miellyttävän kevyt kokoisekseen, mutta vähän sellanen tuulenpesä tämä on. Koko ovi ja takaosan tuuletusaukko itikkaverkkoa, ilman peittävää kangasta. Eli veto käy tässä vähän ikävästi viileillä keleillä. Toki etevä tekevä tähänkin ongelmaan ratkaisut varmasti kehittää.
Jarno S. 2.4.2020
Yleisarvosana
Loistava tuote. Kolmen hengen teltta ja painoa 1.8kg! Kankaat ja telttakepit kyllä kestää talven, jos nyt ei ehkä lumimyrskyä. Sisäteltan ovi vain verkkoa ja liepeet leikattu kaareviksi, joten lumituiskussa luntu voi tunkea sisään. Ykkösvalinta reppureissulle. Erittäin hyvä teltta (neljä muuta Hilleä talossa ja kymmentäkunta Fjällua ollut myös)
Mikko H. 26.9.2019
Yleisarvosana
guillaume h. 17.9.2019
Yleisarvosana
Tuote, joka vastaa odotuksiani ja toimitusaikojani, suosittelen tätä sivustoa!
Janne A. 21.6.2019
Yleisarvosana
Superkevyt, helppo kasata. Loistava ilmanvaihto. Kaatosateessa myrskyävässä yössä melko mekkalaa pitää, mutta earit korville niin pystyi sikeästi nukkumaan. Täydellinen kahdelle hengelle, hieman pituus on nafti kun retkikaverini on 195, jolloin paksulla retkipatjalla jalat osuvat kattoon jalkopäässä. Riittävän kokoiset pussukat joihin helppo sullomistekniikalla pakata. Sisällä ei mitään turhaa, kännykkäpussit ja harjanaru.
Mirko J. 22.5.2019
Yleisarvosana
Taattua Hille-laatua. Kevyt, helppo pystyttää, tarkkaan mietityt yksityiskohdat.
Anni P. 25.12.2018
Yleisarvosana
Hilleberg on ollut mulla luottomerkki jo vuodesta 1998, ja on edelleen. Ensimmäinen Hillebergini oli mulla käytössä 12 vuotta, ja myin sen vielä hyväkuntoisena eteenpäin, koska käyttötarpeen muuttuessa vaihdoin toiseen malliin. Kalliita, mutta hintansa arvoisia. Suosittelen.
Tommi A. 1.10.2018
Yleisarvosana
Yhden käyttökerran jälkeen ensivaikutelmani on, että Anjan on erittäin helposti koottava, jämäkkä ja laadukas teltta. Korkean hintansa arvoinen!
Jaakko H. 3.7.2018
Yleisarvosana
Ensimmäinen reissu takana ja ostokseen olen erittäin tyytyväinen. Paino on kohdillaan ja pystytys todella vaivatonta. Pakkauskoko on hiukan suuren puoleinen ja teltan pakkaaminen rinkkaan vaati vähän suunnittelua. Oikeastaan ainoa miinus jonka keksin on todella suolainen hinta.