Lajit‪» Ulkoilu‪» Elektroniikka‪» Urheilukellot‪» Garmin‪» Forerunner‪» Garmin Forerunner 935 Tri-bundle (sis. HRM-Tri & HRM-Swim -mittarit)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Satu P. vahvistettu ostaja, 15.12.2019
Yleisarvosana
Parin viikon kokemuksella todella tyytyväinen. Monipuoliset analyysit esim. juoksusta ja unesta. Hiihdossa vielä testaamatta.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.8.2018
Yleisarvosana
Kello: Hyvä ja kevyt urheilukello. Vastaa sama kuin Garmin Fenix 5, mutta selkeästi ohuempi ja kevyempi, eli miellyttävämpi ranteessa. Unohtuu mukavasti ranteeseen, toisin kuin Fenix 5. Esim. urheilussa (juoksu, uinti) kellon paino ei häiritse. Rannesykemittaus ei ole kovin luotettava urheilussa, itse käytän aina kun mahdollista sykevyötä eri lajeissa. Rannesykemittaus ei sovellu lajeihin, joissa on tärinää tai käsivartta joutuu jännittämään, eli kuntosali, pyöräily. Juoksusta ei vielä kokemusta, kun käytän aina vyötä. Kelloa on käytetty juoksuun, kuntosaliin, kävelyyn, allasuintiin ja kajakkiin. Myöhemmin myös pyöräilyyn, hiihtoon, tennikseen, vaellukseen jne. Akun kesto on hyvä peruskäytössä ja urheilussa, ei tarvitse olla kokoajan latailemassa. Latausvälit ovat aika harvakseltaan. Vyöt: Hyvin ovat toimineet juoksussa, kuntosalissa ja allasuinnissa. Swim -malli on toistaiseksi pysynyt rinnassa eikä ole venynyt liikaa. Bundlen mukana tuleva pikakiinnike sarja pyörään on vielä käyttämättä. Mukaan tulee kellolle vara rannekkeet ja sykevyöt. Hinta laatusuhteeltaan tekee mieli ottaa tämä setti pelkän kellon sijasta, vaikka minulla oli Polar H10 sykevyö entuudestaan.