Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Reput» Päiväreput» Savotta Jääkäri S»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Trae S. kirjoitti 1.3.2021:
Yleisarvosana
The best backpack I've ever owned
Felix L. kirjoitti 26.2.2021:
Yleisarvosana
Super Top
Jérôme C. kirjoitti 13.2.2021:
Yleisarvosana
Build like a tank and minimalist. Can be loaded with so much things. First thing to do if you want it perfect is to apply seamgrip behind each Molle strap. I put 4 stars because I thing that a chest strap should be included for this price...
Pauli S. kirjoitti 1.1.2021:
Yleisarvosana
Odotusten mukainen. Ei moitittavaa.
Saana L. kirjoitti 25.12.2020:
Yleisarvosana
Tuli kuulemma tarpeeseen ja oli sellainen kuin piti.
Mika M. kirjoitti 18.12.2020:
Yleisarvosana
Todella hyvä reppu. On varmaan ydinpomminkestävä. Ollut metsällä mukana eikä ole säälitty. Rakenne on yksinkertainen ja juuri siksi hyvä; ei rikkoutuvia ja jumittavia vetoketjuja. Hintansa väärti.
Joan Carles G. kirjoitti 16.12.2020:
Yleisarvosana
Magnifique sac , avec une allure assez unique pour un sac à dos . Costaud et fait pour durer
ERIC F. kirjoitti 16.10.2020:
Yleisarvosana
Being using everyday for work, I havent give it heavy load yet. Planning to add pouches to it in future.
Anders E. kirjoitti 17.8.2020:
Yleisarvosana
Kvalitet i världsklass på denna ryggsäck. Ett stort pluss är att den går att göra större då du behöver det och mindre då du vill ha en tight ryggsäck. Väldigt snabb leverans och bra kommunikation från Varuste.net.
Pietro O. kirjoitti 16.7.2020:
Yleisarvosana
Good service!
David C. kirjoitti 25.6.2020:
Yleisarvosana
This pack is exactly what I was looking for and the quality is unmatched. Can’t say enough about Savotta. Also the shipping to the US was so unbelievably fast. Would purchase again.
David J. kirjoitti 12.6.2020:
Yleisarvosana
Great day sac, well built and surprisingly comfortable. The look is good and it does what it is meant to do, and it does it very well.
Jerome P. kirjoitti 19.5.2020:
Yleisarvosana
Fits bill for an overnight bag, but wish the internal back support pad was included. Overall well made. 👍🏻
Jussi F. kirjoitti 14.5.2020:
Yleisarvosana
Laadukas reppu. Kätevä käyttää vaikka on vain vähän kannettavaa, tai vastaavasti täyteen pakattuna sisään mahtuu ylllättävänkin paljon. Pystytasku S sopii mainiosti kylkeen.
Aleksi M. kirjoitti 1.5.2020:
Yleisarvosana
Paras reppu ikinä. Vaikka painoa olisi päällä, ei edes huomaa, että se on selässä. Arkikäytössä hieman hankala avata.
ilkka r. kirjoitti 7.4.2020:
Yleisarvosana
Kuukauden lähes päivittäisen käytön jälkeen voin todeta että tässä repussa yhdistyvät kaikki ne ominaisuudet mitä olen toivonutkin. Kauppareissulla tähän sopii kahden normi kauppakassin verran ostoksia ja hiihtäessä istuu selkään mukavasti. Läppäsulku on yksinkertainen ja toimiva.
Tapio H. kirjoitti 3.4.2020:
Yleisarvosana
Paras reppu päiväretkiin mitä minulla on koskaan ollut! Riittää myös ainakin lämpimään vuodenaikaan yön tai kahden kestäville retkille. Simppelistä ulkomuodostaan huolimatta reppu taipuu mitä moninaisimpiin tarpeisiin lisätaskujen ja kiinnityslenkkien ansiosta. Materiaalin ja työn laatu on huippua. Tätä saa kantaa ylpeänä Savotan suomalaisuudesta!
Jari M. kirjoitti 31.3.2020:
Yleisarvosana
Aivan uskomattoman hyvä ja kestävä reppu. Vielä kun ostaa muutaman lisätaskun niin saa repun joka kestää loppuiän. Toimii arkisessa elämässä paremmin kuin isoveljensä
Ossi R. kirjoitti 8.2.2020:
Yleisarvosana
Taattua Savotta laatua. Tämä kestää varmasti isältä pojalle.
Toshio T. kirjoitti 4.2.2020:
Yleisarvosana
I had a traffic accident. However, this backpack became a cushion and I suffered a minor injury. The backpack was intact. It is recommended!
Sami T. kirjoitti 4.2.2020:
Yleisarvosana
Musta väri on mielestäni tyylikäs ja sopii katumuotiinkin hyvin. Erittäin kestävän oloinen ja tarvittaessa tilavakin. Vetoketjullinen pikkutasku on hyvä ja käytännöllinen lisä.
Johannes T. kirjoitti 29.1.2020:
Yleisarvosana
Pommin varmaa Savotta-laatua. Itsellä käytössä työreppuna ja lasten kanssa laavuretkillä makkaralastissa. Erillinen selkävahvike on kätevä myös persukkeen alusena.
Petri R. kirjoitti 6.1.2020:
Yleisarvosana
Mahtava reppu, laadukas ja kestävä ja tilaa hiton hyvin vaikka onkin pienempi versio. Plussaa simppelistä ulkoasusta, yksi vetoketjullinen lokero on tarpeeksi.
Roland S. kirjoitti 24.12.2019:
Yleisarvosana
Gutes Produkt, vielleicht sollte man die Tragegurte und den Rücken noch leicht Polstern. Ich freue mich schon auf den ersten Regen mit dem Rucksack.
Ingmar E. kirjoitti 19.12.2019:
Yleisarvosana
Everything is just perfect! Great item, service and contact !
Tuukka T. kirjoitti 14.12.2019:
Yleisarvosana
Hyvä ja kestävä reppu. Lisätaskujen kiinnittäminen on yksinkertainen. Pärjää syksyisin ja talvisin hyvin yön yli reissut ja kesäisin vähän pidemmätkin.
Tuomo T. kirjoitti 10.9.2019:
Yleisarvosana
Olen hyvin tyytyväinen kokonaisuudessaan reppuun; mukava selässä, tilava, laajenee... Ainoa miinus siitä, että läpän mollen ompeleet ovat reittäneet arvotavarataskun tehokkaasti, joten arvotavarataskussa tavarat kastuvat sateella kaikkein varmimmiten.
Pasi K. kirjoitti 20.6.2019:
Yleisarvosana
Hyvä ja kestävä reppu. Soveltuu aivan kaikkeen toimintaan, lisätaskuilla ja irtohihnoilla rajattomat mahdollisuudet.
Marko N. kirjoitti 23.3.2019:
Yleisarvosana
Jämäkkä, hyvälaatuisen tuntuinen reppu. Vetää hyvin tavaraa sisäänsä.
Tommi R. kirjoitti 6.10.2018:
Yleisarvosana
Oikein mainio reppu. Kestävä, saa kiinni kaiken mitä tarvitsee ja mustana myös siviilikäytössä hyvä (ulkonäkö sai paremmalta puoliskolta kehuja). Erityisen hyvää tässä on materiaali, joka ei kyllä pettäne ihan heti. Toinen hyvä ja suorastaan erinomainen asia on repun lastaus. Normaalin vetoketjurepun kanssa saa kaupan kassalla äheltää. Tästä otetaan "luukku" auki ja kaiken voi vaan heittää "ruumaan". Uskomattoman tilava reppu, joka säätöjen ansiosta muuttuu hetkessä pienestä työmatkarepusta todella isoksi kauppakassiksi. Tähän reppuun kannattaa kuitenkin pistää selkätuki. Joko ostaa Savotan oman tai sitten rakentaa itse. Henkilökohtaisesti purin edesmenneestä repusta alumiinituet, leikkasin solumuovia sopivan palan ja vedin nämä kiinni ikean muoviseen euron leikkuulautaan kaksipuoleisella teipillä. Tuloksena on juomarakkotaskuun menevä selkätuki alumiinituennalla ja solumuovi selkää vasten. Kelpaa myös persiinalukseksi, jos haluaa istua jossain. Hinta noin 3 euroa ja aikaa menee 20 min. Savotan oman selkätuen saanee 20-30 eurolla, mutta sitä ei Varuste.netistä ollut saatavilla ostohetkellä. Kaiken kaikkiaan siis hyvin suositeltava reppu, joskaan ei ihan täydellinen. Tämä ei sovellu lokerohifisteille (vai yksi vetoketjutasku). Selkätukea ei tule mukana ja jotkut voi kaivata repun hihnoihin pidikkeitä. Nämä olivat itselleni pikkujuttuja ja kotimaisen työn suosiminen meni tässä tapauksessa ulkomaisen ratkaisun edelle etenkin, kun turhat lokerot ja taskut tarkoittavat yleensä vain useampia vetoketjuja, jotka ennen pitkää hajoavat. Kyllä tätä Savottaa kehtaa kanniskella selässään ja maksettu hinta ei harmita pätkääkään. Rahalle saa vastinetta!