Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Reput » Päiväreput » Savotta Jääkäri S »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Ossi R. 08.02.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Taattua Savotta laatua. Tämä kestää varmasti isältä pojalle.

Toshio T. 04.02.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: I had a traffic accident. However, this backpack became a cushion and I suffered a minor injury. The backpack was intact. It is recommended!

Sami T. 04.02.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Musta väri on mielestäni tyylikäs ja sopii katumuotiinkin hyvin. Erittäin kestävän oloinen ja tarvittaessa tilavakin. Vetoketjullinen pikkutasku on hyvä ja käytännöllinen lisä.

Johannes T. 29.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Pommin varmaa Savotta-laatua. Itsellä käytössä työreppuna ja lasten kanssa laavuretkillä makkaralastissa. Erillinen selkävahvike on kätevä myös persukkeen alusena.

Tiiu V. 22.01.2020:
Yleisarvosana

Petri R. 06.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Mahtava reppu, laadukas ja kestävä ja tilaa hiton hyvin vaikka onkin pienempi versio. Plussaa simppelistä ulkoasusta, yksi vetoketjullinen lokero on tarpeeksi.

Piritta E. 03.01.2020:
Yleisarvosana

Roland S. 24.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Gutes Produkt, vielleicht sollte man die Tragegurte und den Rücken noch leicht Polstern. Ich freue mich schon auf den ersten Regen mit dem Rucksack.

Ingmar E. 19.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Everything is just perfect! Great item, service and contact !

Tuukka T. 14.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä ja kestävä reppu. Lisätaskujen kiinnittäminen on yksinkertainen. Pärjää syksyisin ja talvisin hyvin yön yli reissut ja kesäisin vähän pidemmätkin.

Tuomo T. 10.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Olen hyvin tyytyväinen kokonaisuudessaan reppuun; mukava selässä, tilava, laajenee... Ainoa miinus siitä, että läpän mollen ompeleet ovat reittäneet arvotavarataskun tehokkaasti, joten arvotavarataskussa tavarat kastuvat sateella kaikkein varmimmiten.

Pasi K. 20.06.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä ja kestävä reppu. Soveltuu aivan kaikkeen toimintaan, lisätaskuilla ja irtohihnoilla rajattomat mahdollisuudet.

Jani A. 26.05.2019:
Yleisarvosana

Timo S. 18.04.2019:
Yleisarvosana

Marko N. 23.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Jämäkkä, hyvälaatuisen tuntuinen reppu. Vetää hyvin tavaraa sisäänsä.

Teppo S. 08.12.2018:
Yleisarvosana

Tommi R. 06.10.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Oikein mainio reppu. Kestävä, saa kiinni kaiken mitä tarvitsee ja mustana myös siviilikäytössä hyvä (ulkonäkö sai paremmalta puoliskolta kehuja). Erityisen hyvää tässä on materiaali, joka ei kyllä pettäne ihan heti. Toinen hyvä ja suorastaan erinomainen asia on repun lastaus. Normaalin vetoketjurepun kanssa saa kaupan kassalla äheltää. Tästä otetaan "luukku" auki ja kaiken voi vaan heittää "ruumaan". Uskomattoman tilava reppu, joka säätöjen ansiosta muuttuu hetkessä pienestä työmatkarepusta todella isoksi kauppakassiksi. Tähän reppuun kannattaa kuitenkin pistää selkätuki. Joko ostaa Savotan oman tai sitten rakentaa itse. Henkilökohtaisesti purin edesmenneestä repusta alumiinituet, leikkasin solumuovia sopivan palan ja vedin nämä kiinni ikean muoviseen euron leikkuulautaan kaksipuoleisella teipillä. Tuloksena on juomarakkotaskuun menevä selkätuki alumiinituennalla ja solumuovi selkää vasten. Kelpaa myös persiinalukseksi, jos haluaa istua jossain. Hinta noin 3 euroa ja aikaa menee 20 min. Savotan oman selkätuen saanee 20-30 eurolla, mutta sitä ei Varuste.netistä ollut saatavilla ostohetkellä. Kaiken kaikkiaan siis hyvin suositeltava reppu, joskaan ei ihan täydellinen. Tämä ei sovellu lokerohifisteille (vai yksi vetoketjutasku). Selkätukea ei tule mukana ja jotkut voi kaivata repun hihnoihin pidikkeitä. Nämä olivat itselleni pikkujuttuja ja kotimaisen työn suosiminen meni tässä tapauksessa ulkomaisen ratkaisun edelle etenkin, kun turhat lokerot ja taskut tarkoittavat yleensä vain useampia vetoketjuja, jotka ennen pitkää hajoavat. Kyllä tätä Savottaa kehtaa kanniskella selässään ja maksettu hinta ei harmita pätkääkään. Rahalle saa vastinetta!