Lajit» Ulkoilu» Vaatteet» Sukat» Vedenpitävät sukat» Sealskinz Walking Thin Ankle Socks»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Heli P. 31.7.2020:
Yleisarvosana
Peik J. kirjoitti 3.8.2019:
Yleisarvosana
Käytän näitä melontakenkien kanssa. Välillä joutuu kahlaamaan lähtiessä tai rantautuessa. Pidän melontaretkillä vain yksiä varsinaisia kenkiä mukana ja leiriä varten on vain crocsit tai vastaavat. Mukava laittaa vesitiiviit sukat jalkaan kun märkien kenkien kanssa lähtee saarta tutkimaan. Positiivinen kokemus. Kestävyyden suhteen olen skeptinen mutta tässä vaiheessa ei tähän voi ottaa kantaa.
Saila V. 21.2.2019:
Yleisarvosana
Anne F. 3.1.2019:
Yleisarvosana
Kalle T. kirjoitti 22.12.2018:
Yleisarvosana
Aina ne Gore-Tex kengät ei vettä pidä varsinkin, jos sattuu vesi tulemaan varesta sisään ja siksi ostin kokeeksi tällaiset sukat. Ei nämä nyt ihan jokapäiväiseen käyttöön minusta sovi, mutta ihan ok pahassa kelissä/maastossa, mutta ei kyllä sovellu minusta jos pitää samalla kulkea pitkiä matkoja.
Jussi P. kirjoitti 18.12.2017:
Yleisarvosana
Olen toistaiseksi testannut kerran juoksemalla 45 min. +2 asteessa, nilkkoja myöten lammikoissa, märillä poluilla ja suossa. Sukka piti veden ulkopuolella. Aluksi luulin, että vuotaa läpi, mutta se johtui kylmyydestä kun astui kylmään veteen. Varpaat oli kuivat lenkin jälkeen. Sukka on ehkä hiukan jäykkä, eikä leikkaus kärjessä ole ihan täydellinen, mutta se ei haitannut juoksua, kunhan ei ole liian pieni kooltaan, eikä juokse tiukoissa kengissä. Juoksun jälkeen huuhtelin sukat ulkopuolelta ja olivat ihan kaappikelpoiset sen jälkeen. Nöillä sukilla voi lähteä polkuretkille, minne ei muuten tulisi lähdettyä.
Mika H. 24.8.2017:
Yleisarvosana