Lajit » Kalastus » Pelastuspuvut » Ursuit Gemino Action »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
rii...@...om 4.6.2020:
Yleisarvosana
Erkki T. 28.4.2020:
Yleisarvosana
Ensin tuli hämmästys: mustaa kangasta, josta ei tahdo saada tolkkua. Enemmän valoa kehiin, muutama kerta ns. rättisulkeisia ja toiminta alkoi selvitä. Vyötärövetoketju oli uusi tuttavuus ha toimi vaikka kiiniveto vaati muutamia venytysliikkeitä. Kellutuskoe sujui hyvin sen jäkeen kun muisti tyhjentää ylimääräiset ilmat (puku päällä kyykkyyn ja sormet raottvat kaula-aukkoa). Meloessa ei puku haitannut. Normaali melontaliivi hiostaa, paukkuliivi pitää olla. Hupusta on ihan oikeasti iloa, pitää vain harjoitella kiristysnarujen toiminta peilin edessä etukäteen. Musta ei ole minkään ulkoiluvaatteen väri mutta puku sinänsä minun tarpeisiini neljän tähden arvoinen.
Mats K. 29.1.2020:
Yleisarvosana
Välgjort plagg med hög kvalité. Funkar bra för långfärdsskridskor och havsfiske.
Esa S. 26.10.2019:
Yleisarvosana
Loistava kalastuspuku esim paljon yksin kalastavalle..
Veli-Matti K. 21.11.2018:
Yleisarvosana
Syksyllä hommasin puvun ja on kyllä hintansa väärti. Puku on mukava päällä ja ei ahista kalastaessa voin suositella! Jos jotain miinusta pitää hakee niin vetoketjun lukitus pultit melko viileen tuntuset marraskuun kelissä (kyykistyessä painuu mahaan)...
Rami K. 31.5.2018:
Yleisarvosana
Onhan tämä laadukas puku. Suosittelen varsinkin henkivakuutuksena.