Lajit‪» Veneily‪» Pelastuspuvut‪» Ursuit Gemino Action‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Timo L. vahvistettu ostaja, 14.12.2022
Yleisarvosana
Erinomainen kaksiosainen kuivapuku. Helppo kevittää ottamalla takkia pois tauoilla. Pitää hyvin tuulta ja vettä. Talvella (+5 tai kylmempi) vaatii alle joko pari-kolme vaatekerrosta tai kunnollisen aluspuvun. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin tähän sukalliseen malliin, enkä saappaalliseen. Kivempi seistä veneessä tukevapohjaisissa kengissä, kuin kumisaappaissa. Paketin mukana tulleille käsineille ja buffihuiville on ollut käyttöä muutenkin kuin vesillä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.12.2022
Yleisarvosana
Ostin puvun kelluntarengas käyttöön. Erinomainen kuivapuku, joka hoitaa hommansa laadukkaasti.
Marco L. vahvistettu ostaja, 5.10.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Upea puku, joka sopii täydellisesti kalastukseen. Puku on kevyt ja tarjoaa paljon liikkumisvapautta. Älä lannistu hinnasta, hyvä laatu ja oma turvallisuus tulee olla etusijalla 👍👍👍
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.9.2022
Yleisarvosana
Laatu erinomainen, istuu hyvin. Vielä kunnon syyskelit edessä, mutta vaikuttaa lupaavalta. Helppo pukea ja riisua. Kalastuskäyttöön tuli hankittua.
Lauri S. vahvistettu ostaja, 28.12.2021
Yleisarvosana
Todella laadukas kuivapuku heittokalastukseen sekä pilkille, puku vahvaa kangasta mutta päällä erittäin kevyt ja liikkuminen vaivatonta. Puvun ohuen materiaalin vuoksi voit käyttää pukua aina vesillä lämpötilan ollessa alle n.+10°C aluspukeutumista säätämällä. Puku on erittäin helppo pukea päälle vyötäröä ympäröivän vetoketjun vuoksi. Kuivapuku joka ei tunnu kuivapuvulle, vahva suositus!
Christoph G. vahvistettu ostaja, 19.8.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin nopea toimitus, ehdoton huippuartikkeli, 100% suositus!
Johnny A. vahvistettu ostaja, 23.1.2021
Yleisarvosana
Joonas R. vahvistettu ostaja, 16.1.2021
Yleisarvosana
Tuote itsessään hyvä, mutta palvelu ollut hyvin heikkoa. Tilasin ensin toisen puvun, mutta toimitus kesti yli kuukauden (lupaus 3-15 vrk). Informaation taso aspaan soittamalla olematonta, asiakaspalvelija kertoi ettei osaa kertoa toimituksen tilannetta, koska on vain asiakaspalvelija. Ostin sitten Geminon, hyvä puku, mutta yksi liimasauma petti ensimmäisellä reissulla. Palautin liikkeeseen ja myyjä ei osannut ottaa mitään kantaa ilmoittaen että reklamaatiovastaava tulee maanantaina töihin ja palaa asiaan. Nyt ei ole sitten taas viikkoon kuulunut pihaustakaan.
Tuomas M. vahvistettu ostaja, 19.8.2020
Yleisarvosana
Vatsinetta jokaiselle eurolle eli paljon, puku toimii niin syksyn viimeisillä uistukeleillä kuin kevään viimeisillä jäillä hiihtäessä...
rii...@...om vahvistettu ostaja, 4.6.2020
Yleisarvosana
Erkki T. vahvistettu ostaja, 28.4.2020
Yleisarvosana
Ensin tuli hämmästys: mustaa kangasta, josta ei tahdo saada tolkkua. Enemmän valoa kehiin, muutama kerta ns. rättisulkeisia ja toiminta alkoi selvitä. Vyötärövetoketju oli uusi tuttavuus ha toimi vaikka kiiniveto vaati muutamia venytysliikkeitä. Kellutuskoe sujui hyvin sen jäkeen kun muisti tyhjentää ylimääräiset ilmat (puku päällä kyykkyyn ja sormet raottvat kaula-aukkoa). Meloessa ei puku haitannut. Normaali melontaliivi hiostaa, paukkuliivi pitää olla. Hupusta on ihan oikeasti iloa, pitää vain harjoitella kiristysnarujen toiminta peilin edessä etukäteen. Musta ei ole minkään ulkoiluvaatteen väri mutta puku sinänsä minun tarpeisiini neljän tähden arvoinen.
Mats K. vahvistettu ostaja, 29.1.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Hyvin tehty vaate, korkealaatuinen. Sopii hyvin pitkän matkan luisteluun ja merikalastukseen.
Esa S. vahvistettu ostaja, 26.10.2019
Yleisarvosana
Loistava kalastuspuku esim paljon yksin kalastavalle..
Veli-Matti K. vahvistettu ostaja, 21.11.2018
Yleisarvosana
Syksyllä hommasin puvun ja on kyllä hintansa väärti. Puku on mukava päällä ja ei ahista kalastaessa voin suositella! Jos jotain miinusta pitää hakee niin vetoketjun lukitus pultit melko viileen tuntuset marraskuun kelissä (kyykistyessä painuu mahaan)...
Rami K. vahvistettu ostaja, 31.5.2018
Yleisarvosana
Onhan tämä laadukas puku. Suosittelen varsinkin henkivakuutuksena.