Lajit‪» Veneily‪» Pelastuspuvut‪» Ursuit Gemino Action‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Christoph G. 19.8.2021
Yleisarvosana
Erittäin nopea toimitus, ehdoton huippuartikkeli, 100% suositus!
Johnny A. 23.1.2021
Yleisarvosana
Joonas R. 16.1.2021
Yleisarvosana
Tuote itsessään hyvä, mutta palvelu ollut hyvin heikkoa. Tilasin ensin toisen puvun, mutta toimitus kesti yli kuukauden (lupaus 3-15 vrk). Informaation taso aspaan soittamalla olematonta, asiakaspalvelija kertoi ettei osaa kertoa toimituksen tilannetta, koska on vain asiakaspalvelija. Ostin sitten Geminon, hyvä puku, mutta yksi liimasauma petti ensimmäisellä reissulla. Palautin liikkeeseen ja myyjä ei osannut ottaa mitään kantaa ilmoittaen että reklamaatiovastaava tulee maanantaina töihin ja palaa asiaan. Nyt ei ole sitten taas viikkoon kuulunut pihaustakaan.
Tuomas M. 19.8.2020
Yleisarvosana
Vatsinetta jokaiselle eurolle eli paljon, puku toimii niin syksyn viimeisillä uistukeleillä kuin kevään viimeisillä jäillä hiihtäessä...
rii...@...om 4.6.2020
Yleisarvosana
Erkki T. 28.4.2020
Yleisarvosana
Ensin tuli hämmästys: mustaa kangasta, josta ei tahdo saada tolkkua. Enemmän valoa kehiin, muutama kerta ns. rättisulkeisia ja toiminta alkoi selvitä. Vyötärövetoketju oli uusi tuttavuus ha toimi vaikka kiiniveto vaati muutamia venytysliikkeitä. Kellutuskoe sujui hyvin sen jäkeen kun muisti tyhjentää ylimääräiset ilmat (puku päällä kyykkyyn ja sormet raottvat kaula-aukkoa). Meloessa ei puku haitannut. Normaali melontaliivi hiostaa, paukkuliivi pitää olla. Hupusta on ihan oikeasti iloa, pitää vain harjoitella kiristysnarujen toiminta peilin edessä etukäteen. Musta ei ole minkään ulkoiluvaatteen väri mutta puku sinänsä minun tarpeisiini neljän tähden arvoinen.
Mats K. 29.1.2020
Yleisarvosana
Hyvin tehty vaate, korkealaatuinen. Sopii hyvin pitkän matkan luisteluun ja merikalastukseen.
Esa S. 26.10.2019
Yleisarvosana
Loistava kalastuspuku esim paljon yksin kalastavalle..
Veli-Matti K. 21.11.2018
Yleisarvosana
Syksyllä hommasin puvun ja on kyllä hintansa väärti. Puku on mukava päällä ja ei ahista kalastaessa voin suositella! Jos jotain miinusta pitää hakee niin vetoketjun lukitus pultit melko viileen tuntuset marraskuun kelissä (kyykistyessä painuu mahaan)...
Rami K. 31.5.2018
Yleisarvosana
Onhan tämä laadukas puku. Suosittelen varsinkin henkivakuutuksena.