Lajit » Vaellus » Muistiinpanovälineet » Säänkestävät kirjoituslehtiöt » Rite in the Rain Side-Spiral Notebook Journal, 12x18cm »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Katariina R. 19.6.2019:
Yleisarvosana
Rite in the Rain on ollut ainakin minun käytössäni paras erilaisista märkänä "toimivista" muistiinpanopapereista. Kulkee mukana merellä ja metsässä, toimii niin kenttämuistiinpanojen keräämisessä kuin vaelluspäiväkirjanakin, paperi ei ole inhottavan nihkeää, kuten jotkut vastaavat systeemit (kivipaperi), kirjoittaa voi melkein millä vaan ja kaikki on kerran kuivuttuaan pysynyt paperissa, ei repeä tai kulu puhki, vaikka kuinka pyyhkisi. Toimitus oli myös nopea, kuten tavallista.
Jussi B. 14.3.2019:
Yleisarvosana
joonas t. 6.3.2019:
Yleisarvosana
Juha S. 19.1.2018:
Yleisarvosana
Työskentelen keväästä syksyyn metsässä ja teen säännöllisesti muistiinpanoja rite in the rain -vihkoihin. Toistaiseksi mikään Suomen ilmaston tarjoamista vaihtelevista sääolosuhteista ei ole tuottanut vaikeuksia tämän tuotteen kanssa toimimiseen. Käytän ihan perus lyijykynää kirjoittamiseen, joten ihan sellaisellakin pärjää ellei halua tehdä jotain supertarkkoja muotokuvia työkaverista.
wil...@...om 11.5.2017:
Yleisarvosana
Sateenkestävä ja muutenkin luja muistivihko, välttämättömyys kun tekee muistiinpanoja maastotöissä.