Lajit» Pyöräily» Kuljetuskärryt» Lapsille» Thule» Thule Chariot Cross 2 (sis. pyöräily- ja kävelypaketin)»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Olli H. kirjoitti 8.4.2021:
Yleisarvosana
Muutaman käyttökerran jälkeen tuntuu toimivan kuten ajateltiin. Laadukkaan oloinen
Tiina L. kirjoitti 12.9.2020:
Yleisarvosana
Rullaa tosi kevyesti myös pikkupyörillä. Erikseen kallistettavat istuinosat toimivat ja mukavat. Laadukas ja näppärä sekä pyöräillessä että kävellessä.
Sami M. kirjoitti 29.7.2020:
Yleisarvosana
Best cart money can buy, suspension and reclining seats!
Sanna K. kirjoitti 29.7.2020:
Yleisarvosana
Todella laadukkaan oloinen kärry, jota on ilo käyttää. Kulkee moitteetta pyörän perässä niin asfaltilla kuin soratielläkin. Jokaista kuoppaakaan ei tarvitse varoa, kun jousitus on kunnossa. Valjaat on helppo pukea pienenkin lapsen päälle ja niiden korkeudensäätö ja kiristys toimii helposti. Kärry oli kallis, mutta mielestämme sen arvoinen, kun tietää että laadukkaassa kärryssä lapsi on turvassa pyöräreissuilla.
Eveliina H. kirjoitti 4.7.2020:
Yleisarvosana
Hyvä kärry, jossa on hyvin tilaa isommillekin lapsille.
Petri L. kirjoitti 29.6.2020:
Yleisarvosana
Toimiva paketti. Luotettavuus kohdallaan. Henkii laatua
Hilkka H. kirjoitti 19.6.2020:
Yleisarvosana
Jämpti ja laadukas, helppo käyttää ja lapset viihtyy. Kallistus on harmillisen maltillinen ja hinnassa on jonkin verran brändiä/ilmaa. Kevyt vetää, ja säädettävä jousitus on hyvä.
Rolf-Pelle L. 29.4.2020:
Yleisarvosana
Miika L. kirjoitti 23.4.2020:
Yleisarvosana
Erittäin laadukkaan oloinen ja kevyesti liikkuva!
Jukka K. kirjoitti 16.4.2020:
Yleisarvosana
Tuttua thule laatua, ei väljiä liitoksia tai natisevia muoviosia. Jämäkkä ja toimivan oloinen. Kasaus nopeaa ja helppoa, ei tarvinnut työkaluja (paitsi mukana tulleen kuusiokolo-avaimen).
Niina H. kirjoitti 5.9.2019:
Yleisarvosana
Erittäin kevyt työntää sekä vetää perässä. Kaikki suunniteltu hyvin, että voi vaihtaa pyöräilystä kävelyyn tilanteen tullen. Lapset viihtyvät todella hyvin kaikessa menossa ja mukavan pehmeää menoa jousien ansiosta. Plussaa kallistettava selkänoja, jos lapsi nukahtaa.
Jussi L. kirjoitti 31.5.2019:
Yleisarvosana
Aivan huippu tuote. Korvasi kahden lapsen kanssa tuplarattaa samalla. Siitä lähtien kun lapset ovat olleet 1 ja 3 vuotiaat ei olla pahemmin muita kärryjä tai rattaita käytetty. Tänä keväänä talvikäytön jälkeen eturenkaat eivät enää pyörineet yhtä hyvin kuin alunperin, mutta siihen auttoi pieni määrä polkupyörän ketjurasvaa ja nyt toimii hyvin. Pyörän kanssa kärry on toiminut oikein hyvin..kilometrejä on parisataa takana ja meillä on maastopyörän vaihteet toimineet hyvin. Silloin ei jyrkemmätkään mäet haittaa. Tässä mallissa saa molemmille lapsille kallistettua istuimen erikseen joka on omiaan jos vain toinen nukahtaa matkalla.
atr...@...om 10.1.2019:
Yleisarvosana
Kalle K. 15.9.2018:
Yleisarvosana