Lajit» Pyöräily» Kuljetuskärryt» Lapsille» Thule» Thule Chariot Cross1 (sis. pyöräily- ja kävelypaketin)»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
tom...@...om kirjoitti 29.10.2020:
Yleisarvosana
Mahtava tuote!!! Ainoa miinus on, että maastopyörän perässä vedettäessä nousee paljon likaa/hiekkaa/pölyä lapsen päälle joten joudun pitämään kesäkuumallakin sadesuojaa tuossa edessä. Tällöin olisi parempi jos voisi avata nuo sivuikkunat, kuten kalliimmassa versiossa, mutta tällä kyllä pärjää mainiosti. Syksyllä, talvella ja keväällä tämä versio on hyvä. Jos pääsääntöisesti kesällä käyttää, harkitsisin kyllä tuon kalliimman ostamista.
Janne K. kirjoitti 21.5.2020:
Yleisarvosana
Meillä oli joskus vuosia sitten Croozerin kahden istuttava pyöräkärry, joka oli siihen aikaan hyvä ja kohtuu suosittu kärry. Tämä Thulen kärry kuitenkin yllätti laatuvaikutelmallaan. Paljoa emme ole vielä ehtineet kärryn kanssa ajella, mutta ensimmäisten muutaman käyttökerran perusteella tämä on ehdottomasti parempi kuin aiempi 2010-luvun alkupuolen Croozeri. Jousitus on säädettävissä ja selkänojan asentoa on näppärä säätää. Arvelutti hieman, että miten lapselle laitettava kypärä käyttäytyy, kun hän istuu kyytiin, mutta ei olla tämänkään osalta huomattu mitään ongelmia ja meidän reilu yksivuotiaan pää on pysynyt hyvässä asennossa ja hän on viihtynyt kyydissä mukavasti. Kärryn "etuikkunan" eteen tarkoitettu muovinen tuulen-/sateensuoja on hieman tiukka, kun sitä aletaan kiinnittämään, mutta eiköhän se siitä hieman löysty ajan saatossa. Olemme tyytyväisiä. Suosittelen kärryä lämpimästi.
Anonyymi kirjoitti 5.5.2020:
Yleisarvosana
Hyvin toimivat vaunut! Helppo kasata ja laadukkaan oloiset materiaalit.
ton...@...fi 21.4.2020:
Yleisarvosana
Lasse T. kirjoitti 17.4.2020:
Yleisarvosana
Muutaman käyttökerran kokemuksella kärry on toiminut erinomaisesti tarkoituksessaan pyöräkärrynä ja työntökärrynäkin. Juoksulenkilläkin on käyty, mikä sekin onnistui varsin hyvin ilman varsinaista "juoksupakettia" kärryn ollessa suhteellisen vakaasti kulkeva ja kevyehkö. Paketissa on yksi kiinnike polkupyörään,joten toinen kiinnike voi olla kätevä, jos haluaa toisella pyörällä kärryä vetää. Vielä OT, on pakko ylistää loistavaa asiakaspalvelua niin sähköpostin ja puhelimen välityksellä kuin paikan päälläkin. Excellent job!
Janne N. kirjoitti 14.4.2020:
Yleisarvosana
Tämä on paras! Lyhyen käyttöajan jo tarjonnut iloa koko perheelle! Teknisesti toimiva ja monikäyttöinen kärry!
Ville P. kirjoitti 2.12.2019:
Yleisarvosana
Kolmen viikon käytön jälkeen ei juuri mitään valitettavaa. Ainoana miinuksena lähinne lisävaruste-business Thulella, jossa esim. kunnon sadesuojakin on lisävaruste. Vaunun mukana tuleva oma suojamuovi tulee vain lapesen eteen ja suojaa roiskeilta kun vaikka pyöräillään. Itse vaunu on hyvä, ja pitää sisällään kaikki tarpeelliset ominaisuudet. En jäänyt kaipaamaan kalliimpaa jarrullista sport-mallia. Hintaero on sen verran suuri.
IRINA K. kirjoitti 18.12.2018:
Yleisarvosana
Супер удобная, качественная, красивая и многофункциональная коляска!
Marko V. kirjoitti 20.7.2018:
Yleisarvosana
Erittäin kevyt ja ketterä. Säädettävät jouset erinomainen lisä. Ainoa miinus on vaatimattomat säilytystilat, takana oleva pussukka onnettoman pieni. Se olisi helppo tehdä koko kärryn levyiseksi. Mutta kaikkinensa erinomainen kärry!