Lajit » Koirailu » Suojatossut » Ruffwear Grip Trex, 2kpl »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Juha-Pekka K. 12.01.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Ollut käytössä kadulta metsään vauhdikkaalla isomünsterinseisojalla, tassuvamman takia. Edelliset Rukan tossut (4kpl) herra juoksi hajalle parissa kolmessa viikossa, mutta nämä ovat kestäneet hyvin. Tossua on siis käytetty vain yhdessä jalassa. Kerran on lähtenyt jalasta lumisella hakkuualueella. Lienee jäänyt sen verran hyvin pinteeseen johonkin risujen väliin, että lähti jalasta. onneksi löytyi. Sittemmin olen vetänyt tarrakiristimen tiukemmalle ja hyvin on pysynyt jalassa, jopa 22km metsästysreissulla. Koon valinnassa kannattaa olla tarkkana. Tuntuu, että ohjeiden mukaan valittu koko on hiukan turhan iso. Kannattaa kuitenkin noudattaa ohjeita ja valita rajatapauksessa pienempi koko. Näin ainakin oman kokemukseni perusteella.

Nimimerkki Jusa 31.12.2017:
Tossut ovat olleet muutaman päivän käytössä. Vaikuttaa oikein laadukkaalta ja kestäviltä. On myös helppo pukea päälle. Haasteitakin on. Tossu ei pysy hyvin jalassa ainakaan risukkoisessa metsässä, jossa on lumen alla kaadettuja risuja. On myös pari kertaa pyörähtänyt jalassa, niin että pohja on yläpuolella. Suojakengiksi metsään on parempi hankkia pitkä RuffWear Polar Trex -malli.