Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Takit‪» Kuoritakit‪» Miesten‪» UF PRO Monsoon XT Gen.2 Tactical Rain Jacket‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Michel F. 11.5.2022
Yleisarvosana
Hieno sadetakki. Sisäänrakennettu useita älykkäitä "käyttömukavuuden" parantajia. Uskomatonta suunnittelua. Käytetyt materiaalit ovat A+, kuten aina, kun valitset UF Pro -vaatteet. Useimmat tämän "taktinen-sade-camo-ja mitä muuta" -segmentin takkeista tulevat enimmäkseen suurilla etutaskuilla (samanlaiset kuin bushcraft- tai selviytymisvaatteet), toisaalta tämä UF Pro Monsoon -takki toimitetaan ilman noita väärin sijoitettuja etutaskuja, joten se pitää paikkansa. toiminnallisuutta taktisiin tarkoituksiin. Juuri tästä syystä päätin vihdoin kokeilla tätä takkia!
Tom V. 21.4.2022
Yleisarvosana
Huipputuote. Hintava, mutta kulkee laadun kanssa käsikädessä.
Tatu T. 20.2.2022
Yleisarvosana
Ihan paras takki tarkoitukseensa. Ei mitään nokan koputtamista.
Timo N. 9.12.2018
Yleisarvosana
Riku U. 8.1.2018
Yleisarvosana
Takki istuu mainiosti (koko L, 182cm 80kg) pitkäkätisellekin. Sivutaskujen puuttuessa (tuuletusvetskarit sivussa) kesti hetken opetella etuosan rintataskujen käyttöä. Nyt sujuu. Hihoissa myös lisätaskuja, jonne voi piilotella pienempää tarviketta. Extraplussat pitkästä helmasta takana sekä olkapään toppauksista. Kääntyvä huppu vaikuttaa tosi pätevältä myös. Kaatosateessa ei ole vielä testattu, mutta pienemmät kuurot eivät hidasta menoa ja takki tuntuu hengittävän ihan hyvin. Lisää happea saa avaamalla vetskareita sivulta. Tekninen sadeasu, mutta kelpaa pitää kaupungissakin.