Lajit » Koirailu » Koirien reput » Ruffwear Palisades Pack »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anna-Maria V. 17.6.2020:
Yleisarvosana
Oili H. 10.4.2020:
Yleisarvosana
Raymond C. 15.3.2020:
Yleisarvosana
Kallis, mutta toimiva retkikoiran selkäreppu. Parasta kaksiosaisuus, ettei tartte ottaa valjaita pois kun irrottaa reppuosan leirissä ja tauoilla.
Simo W. 14.12.2019:
Yleisarvosana
Erittäin tilava ja kestävän tuntuinen reppu. Säädöt riittää kaiken kokoisille ja muotoisille koirille, mutta meillä ainakin hieman hankalat valjaat pukea Amerikanakitan paksun kaulan kanssa.
Teppo R. 25.7.2019:
Yleisarvosana
Tiina K. 19.6.2018:
Yleisarvosana
Hyvin on säätömahdollisuuksia, asettuu näppärästi koiran selkään kun saa kaikki säädöt kohdalleen. Reppuosan irrottaminen ja kiinnilaittaminen takaisin valjaisiin on hieman haasteellista, etenkin silloin kun reppu on koiran selässä. Tähän voisi olla jotain parannusta.
aappo h. 30.8.2017:
Yleisarvosana
Rinkka istuu hyvin Irlanninsetterille. Koira antaa mielellään pukea valjaat päälle. Erillinen rinkka/valjas on näpäärä ratkaisu. Työn jälki on hyvä ja ratkaisut tuntuvat toimivilta. Erityis-plussa siitä, että rinkan sivutaskut ovat säädettävissä pienemmiksi sitä mukaa kun koira syö vaelluksen aikana ruokaansa pois.
Nimimerkki Sakke 21.5.2019:
Noin vuosi sitten tilasin Palisades M-koossa koiralleni ja olen ollut todella tyytyväinen tuotteeseen. Valjaiden säätäminen helppoa ja reppuosan kiinnitys sujuu. Tauon ajaksi reppuosa on kätevä irroittaa. Reppuosan painonjakautumisessa oli aluksi hakemista, reppu alkoi liikkeen aikana valumaan enemmän sille puolelle missä painoa oli enemmän, mutta tämä on mielestäni asiaan kuuluvaa hienosäätöä.