Lajit» Vaellus» Makuupussit yms» Makuupussit» Talvikäyttöön» RAB Ascent 1100 untuvamakuupussi»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 25.2.2021
Yleisarvosana
Ville N. 15.2.2021
Yleisarvosana
Eipä ole vielä tullut kylmä tällä pussilla.
Anonyymi 12.2.2021
Yleisarvosana
Tosi lämmin ja hyvä untsikkamakuupussi. Tällä pärjää kovemmissakin pakkasissa kuin mihin on virallisesti speksattu.
Ville L. 29.1.2021
Yleisarvosana
Laadukkaan oloinen, mutta ei ole vielä päässyt tositoimiin. Koko tuntuu hyvältä 184cm/90kg, pidempikin/paksumpi mahtuisi.
Anton V. 16.9.2020
Yleisarvosana
Päivi K. 24.7.2020
Yleisarvosana
Mukavan lämmin pussi.
Kalle Armas H. 3.6.2020
Yleisarvosana
Karoliina L. 29.4.2020
Yleisarvosana
Lämmin ja hyvä pussi.
Jarkko O. 20.4.2020
Yleisarvosana
Roope R. 4.4.2020
Yleisarvosana
Anonyymi 10.2.2020
Yleisarvosana
Nukuttu yksi yö noin - 1 asteen pakkaskelissä ja lämmintä oli
ter...@...om 2.11.2019
Yleisarvosana
Lämmin ja riittävän tilava 186 pitkälle normaalivartaloiselle tyypille.
Kimmo V. 23.4.2019
Yleisarvosana
Lämmin makuupussi kylmempiin keleihin. Nyt on ilmat olleet sen verran lämpösiä joten ihan kylmistä ei ole kokemuksia, seuraavaa talvea odottaessa. kommentoidaan lisää sitten.
Olli-Pekka P. 15.3.2019
Yleisarvosana
Muuten todella hyvä, mutta niin sanottu kompressiopussi on surkea.
Kirsi N. 28.1.2019
Yleisarvosana
Hankin pussin kangaslaavussa majoittumista varten. Retkellä pakkasta oli yöllä n. -23 astetta ja hyvin tarkeni. Päällä oli toki merinokerrasto, villasukat, villapaita, pipo ja hanskat. Pussi lämpeni suht nopeasti ja pään kiristysnauhoilla sai säädettyä ilma-aukon sopivaksi. Untuva lämmitti hyvin, toinen yö nukuttiin sisällä, jolloin käytin pussia peittona. Talviyöpymisiä tulee tehtyä aika harvoin, mutta retkeilevälle viisihenkiselle perheelle hyvä pakkaspussi on varmastikin pitkän ajan sijoitus, jolle tulee käyttöä. Untuvatäytteinen pussi vie kompressiopussiinkin pakattuna paljon tilaa. Tämä on hyvä huomioida tavaramäärän suunnittelun kannalta.
Jarmo Y. 26.6.2018
Yleisarvosana
Laadukkaan oloinen pussi. Hyvin tarkenee ainakin +5 asteessa nukkua, talvella testataan kylmemmät olot. Mukana iso säilytyspussi sekä kanoottisäkki tyylinen kuljetuspussi, joka on ilmatiivis ja vaikuttaisi vesitiiviltäkin. Vetoketju pienihampainen, aika näyttää kuinka se kestää.
Mika V. 25.6.2018
Yleisarvosana
Markus H. 16.2.2018
Yleisarvosana
Kokemuksia pussista vasta alle -15 pakkasilta, mutta vaikuttaa hyvältä. Mukana tuleva kuivapussi tyyppinen suojapussi on hyvän tilava pakkasella pakattavaksi, mutta melko tilaa vievä makuupussin pakkautuvuuteen nähden. Kompressiopussilla makuupussi menee pieneen tilaan. Mukana tuli myös käytännöllinen säilytyssäkki. Kammissa nukkuessa huomasin, että vetoketjun vedin on fosforoitu.
Nimimerkki Juho 28.12.2018
Nyt tuli ekat oikeat pakkaset. Pussin arvot lienee esitetty sivuilla väärin, ne taitaa olla Rab ascent 900 pussin arvot, eivät tämän 1100 pussin. Ylläpito voisi tarkistaa ja kommentoida vaikka tähän olenko väärässä. Nyt oli pakkasta noin 20 astetta ja näyttää että noihin keleihin pussi on tehty. Ei ollut enää hiki, laavussa tuuli ekana yönä ja vähän oli viileää, mutta ei varsinaisesti palellut. Telttayö vielä aavistuksen kylmemmässä oli aavistuksen lämpimämpi. En ole sitä parhaiten tarkenevaa tyyppiä, mutta 20 asteen pakkaseen asti riittää minulle mainiosti. Hyvin tarkenevalle kylmempäänkin. Valtavan tilava, etenkin kun minulla on tuo pidempi (se on tarpeettoman iso) mutta hyvin toimiva. Kun kääntää kylkeä, pussi seuraa hienosti. Huppu on hyvin suunniteltu, kun kiristää todella tiukkaan, pysyy hengitysreikä todella hyvin oikeassa paikassa. Tässä on monta juttua onnistunut hyvin.
Nimimerkki Juho 24.10.2018
Eka yö kokeiltu eli hain pussia, jolla pärjäisi noin 10 pakkasasteeseen mukavasti ja joka jatkuisi siitä mihin edellinen loppuu. Sillä nukun laavussa nollan pintaan eli tällä pitäisi pystyä nukkumaan nollassa mukavasti. Ei näköjän osunut, pussi on ihan liian kuuma tuohon keliin. Lämpökaulus oli auki, huppua pienennetty ihan aavistuksen verran, mutta ei missään nimessä kiinni asti. Heräsin yöllä hiestä märkänä, jalassa lyhyet kalsarit. Villasukat piti ottaa pois heti kun meni pussiin. Yöllä oli keli nollan pinnassa, auton ikkunat piti rapata. Katsotaan kun tulee talvi mihin asti tämä riittää sitten kun tulee kunnolla talvi.