Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Monot‪» Lundhags Guide BC (NNN-BC)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 28.4.2022
Yleisarvosana
Parhaat monot millä olen tunturisuksilla hiihtänyt. Helppo ajaa sisään, kokeneelle laskijalle riittävän jämäkkä jopa kevyeen telluiluun. Varpaista hyvällä tavalla tilava. Irrallinen huopavuori helppo kuivatella retkioloissa.
Eetu T. 5.4.2022
Yleisarvosana
Päädyin valitsemaan tunturisukseen BC-siteen ja monot modernimpien sidekiinnitysten sijaan. Monon kanssa hiihtely oli mukavaa, kun kiinnitykset olivat hyvät ja mono istui hyvin jalkaan. Lundhagsin mono oli sopivan napakka, mutta mukava jalassa ja hengitti hyvin. Kovempien pakkasten varalle otin hieman normaalia isomman koon, jotta sain huopavuoren alle vaellussukan sekä villasukan. Normaalisti kokoni on noin 44,5 ja 46 tuntui sopivalta parin sukan kanssa. Ainakin -10 asteen pakkasella tämä riitti mainiosti. Tosi hyvä valinta talven eräretkille!
Anonyymi 15.3.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 29.1.2022
Yleisarvosana
Loistavaa. Fantastinen
Tim C. 20.1.2022
Yleisarvosana
Nämä veneet ovat mahtavia. Olen aina huolissani saappaiden ostamisesta verkosta, mutta ne sopivat täydellisesti kokooni. Rakastan niiden ylimääräistä jäykkyyttä muihin käyttämiini merkkeihin verrattuna, mikä antaa minulle paremman hallinnan suksessa. Vaikka ne ovat jäykkiä, ne eivät purista varpaan yläpuolelle, mikä on hienoa ja voi olla ongelma tämän tyyppisissä saappaissa. Hienoa, että minulla on saappabrändi, jossa valmistuksen laatu on edelleen etusijalla ja saan luottaa saappaan vielä pitkään. Varvaslaatikossa hieman ylimääräistä tilaa, mutta minulla on kapeat jalat ja se on hallittavissa. Sinun on huolehdittava sisävuorista saappaita puettaessa, koska ne voivat painua alas ja kasautua. Vuoret ovat kuitenkin mukava ominaisuus usean päivän matkoilla.
Virva P. 19.1.2022
Yleisarvosana
Monossa on erinomaisesti tilaa varpaissa korkeussuunnassa. Irroitettava vuori näppärä kuivata ja toimii tarvittaessa tossuna. Ei rakkoja ensimmäisen 3 päivän käytön jälkeen.
Jonas L. 5.1.2022
Yleisarvosana
Käytetty luisteluun, toimii hyvin. On melko jäykkä, joten saat hyvän vakauden jaloille
Henrik N. 16.12.2021
Yleisarvosana
Fredrik F. 12.12.2021
Yleisarvosana
Vakaa, normaali istuvuus ja erittäin mukava kyllästyneenä.👍
Liz N. 19.2.2021
Yleisarvosana
Lopuksi mukava lämmin saapas. Joustava irrotettavalla huopatossulla sisään. Nousin 1,5 kokoa saadakseni hyvän paikan ylimääräisellä sukalla. Kantapää toimii hyvin. Erittäin onnellinen!
Anonyymi 18.2.2021
Yleisarvosana
Vakaa saappaat pitkän matkan luisteluun, upea, irrotettava "sisäsukka"
Anonyymi 10.2.2021
Yleisarvosana
Jonas W. 25.6.2020
Yleisarvosana
Fantastinen istuvuus.
Magnus A. 8.2.2020
Yleisarvosana
Tukeva ja mukavan tuntuinen kenkä. Leveä ja erittäin tilava varpaille. Irroitettava sisäkenkä voidaan käyttää sellaisenaankin sisätiloissa. Suosittelen!
Mika K. 4.2.2018
Yleisarvosana
Monon koko ei omalle jalalleni mennyt kokotaulukon mukaan vaan 2 kokoa isompana. Ei varmaan oltu niin hyvin huomioitu huovan viemää tilaa. Kapeahkot leveälestiselle jonkin verran. 3mm huopa ei ole kovin paksu, mutta olen näissä käyttänyt t-tossun monon lämpösuojia. Muovi lestin alueella ei tunnu niin hyvältä kuin nahkaisessa monossa nahka. Tukee hyvin kantapäätä ja ei täten pääse kantapää nousemaan. Itsellä ollut hiihtokäytössä kyseiset monot