Lajit» Vaellus» Teltat ja majoitteet» 2 hengen teltat» MSR Hubba Tour 2»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 7.4.2021
Yleisarvosana
Laadukas tuote valittu tuotemerkin verkkosivuilla olevien neuvojen ja mielipiteiden ansiosta. Suosittelen epäröimättä.
Tommy K. 11.2.2021
Yleisarvosana
Teltta on täsmälleen sellainen kuin halusin, helppo asentaa ja hyvä paikka moottoripyörän vaatteilleni ja vaihtopaikka katon alla. Olen tyytyväinen.
Anonyymi 1.2.2021
Yleisarvosana
Takashi F. 15.1.2021
Yleisarvosana
Suositellaan pyöräretkelle. En halua päästä teltasta.
ByeongDo P. 21.12.2020
Yleisarvosana
Nice tent..Nice ship..thx Varuste
Jussi K. 14.12.2020
Yleisarvosana
Useamman käyttökerran perusteella toimiva ja erittäin tilava kahden hengen teltaksi. Hyvin mahtuu kahden hengen ilmatäytteinen makuualustakin. Vedenpitävyyskin testattu kunnon sateessa ja hyvin tuntui pitävän. Kevyt kantaa ja menee pieneen tilaan.
Aleksi H. 11.12.2020
Yleisarvosana
Thomas A. 27.11.2020
Yleisarvosana
Upea teltta! Erittäin kevyt ja tukeva. Täydellinen viikonloppuisin poissa kaikissa olosuhteissa!
mka...@...om 23.11.2020
Yleisarvosana
Bertrand M. 31.10.2020
Yleisarvosana
Erittäin käytännöllinen malli ja nopea koota / purkaa, huoneen tila on hyvin sovitettu ja markiisi on erittäin tilava ja käytännöllinen. Se istuu hyvin siinä, erittäin hyödyllinen säilytys ja toinen ovi. Olen nähnyt kommentteja joku, jolla on ongelmia vedeneristeen kanssa markiisissa, mutta en ole vielä pystynyt testaamaan sitä.
Fiona C. 3.10.2020
Yleisarvosana
Nopea ja tehokas tilaus- ja toimituspalvelu Varusteelta! Tämä teltta sopii erinomaisesti polkupyöräretkiseikkailuihini, laadukkaaseen materiaaliin, jossa on suuri säilytystila, runsaat tuuletusaukot minulle ja kätevä eteinen varusteiden säilyttämiseen! Erittäin tyytyväinen palveluun ja tuotteeseen.
Pierre T. 28.9.2020
Yleisarvosana
Täydellinen ja kauniisti muotoiltu helppo asentaa
Toni K. 8.9.2020
Yleisarvosana
Teltta on todella tilavan oloinen. Ensimmäisessä pystyttämisessä meni tovi enne kuin kaikkien palasten paikat löytyivät. Toinen kasaaminen onnistui jo muutamassa minuutissa yksin tehtynä. Ilma kulkee hyvin teltassa tuuletusaukkojen ansiosta. Kaksi ovea on kans todella toimiva ratkaisu. Paino ei mielestäni ole liikaa tämän kokoluokan teltalle. Pakkauspussissa saisi olla paremmat remmit, jolla pussin saisi vielä pienempään tilaan. Muuten todella hyvä valinta pyörä/kävellyvaelluksille.
Sami M. 25.8.2020
Yleisarvosana
Kevyt, helppo kasata, menee pieneen tilaan. Hintava..
正春 後. 20.8.2020
Yleisarvosana
Pystyin ostamaan tuotteen, jota ei ole saatavana Japanista, puoleen Japanin hintaan. Toimitus oli nopeaa ja saapui noin viikossa tilauksesta.
Ronnie D. 6.8.2020
Yleisarvosana
ChihJung H. 4.8.2020
Yleisarvosana
Tuomas K. 25.6.2020
Yleisarvosana
Tilava ja hyvin suunniteltu teltta. Hengittää myös hyvin neljän ventin voimalla. Telttakankaan ja kepit voi jakaa kahdelle hengelle.
Sylvain B. 24.6.2020
Yleisarvosana
Tämä teltta on erittäin helppo ja nopea koota, sisällä on valtava tila pussille ja ruoanlaittoon tarvittaessa sateen sattuessa, lisäksi koko laukku on melko kevyt. Suosittelen tätä tuotetta.
Hanna-Mari M. 9.6.2020
Yleisarvosana
Kevyt, sekä helposti ja nopeasti koottava teltta. Reipppaasti tilaa kahdelle aikuiselle ja tarvittaessa lisäksi esim. yhdelle lapselle tai koiralle. Suuremmankin joukon tavarat tai parin ihmisen polkupyörät mahtuvat hyvin eteistilaan. Suosittelen. Ainoa miinus teltan pakkauskoosta. Penempään tilaan pakkautuvana olisi jo viiden tähden ostos.
Doris W. 2.6.2020
Yleisarvosana
Valéry G. 2.6.2020
Yleisarvosana
Erittäin käytännöllinen, kevyt, helppo koota. Nähdäksesi Maus-ajanjakson keston tällä hetkellä.
François l. 31.5.2020
Yleisarvosana
Tilattu nykyisessä terveystilanteessa vastaanotettu tuote vastaa täsmälleen tilausta ja on hyvin suojattu kuljetuksen aikana. Suosittelen ehdottomasti tällä sivustolla.
James M. 31.5.2020
Yleisarvosana
Tämä MSR-teltta korvasi vanhan MSR-telttani. Tour 2 on kevyempi, kaksinkertainen huone. J Maxwell. Uusi Seelanti
Arnaud C. 30.5.2020
Yleisarvosana
Yksinkertainen, helppokäyttöinen, iso teltta. Voit laittaa pyörän sisään. Rakastan sitä
Ritva T. 22.5.2020
Yleisarvosana
Todella nopea pystyttää, valtavan isot sisätilat. Kun osa eteisen pohjakankaasta "puuttuu", pystyy menemään mutaisilla kengillä sateessa heti sisään. Jos peittää koko eteisen pohjan ja jättää kamat ulos, niin teltassa teltassa nukkuu pari henkilöä lisääkin.
Mégane F. 18.12.2019
Yleisarvosana
Ostin juuri tämän teltan korvaamaan tuore ja musta teltta, joka näyttää liian ilmavalta Pohjoismaille ... toimitus Ranskassa oli erittäin nopeaa. Purkamisen yhteydessä teltta on paljon vähemmän tilaa vievä kuin tuore ja musta 3-paikkainen ja paljon vähemmän raskas! Telttaa ei ole vielä testattu todellisessa kunnossa, mutta ensi silmäyksellä kokoonpano on tehokasta ja yksinkertaista myös sateisella säällä. Kuvittelen, että makuuhuone voidaan kiinnittää lentolevyyn kokoonpanon aikana. Lähtökohtaisesti väli makuuhuone ja kaksinkertainen on riittävän laaja, jotta tiivistymistä ilmiöitä ... nähdä käytössä ... apsis on valtava ja voit mennä suojaan ja ruoanlaitto ... Lyhyesti sanottuna erinomainen ensimmäinen teltan merkki, joka on jo todistanut itsensä. Odotan innolla sitä seuraavalla matkallani.