Lajit‪» Matkustus‪» Hygienia‪» Shampoot, hoitoaineet ja saippuat‪» Duke Cannon Big Ass Brick of Soap - Victory‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 12.11.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Hieno juttu! Tämä sivusto on hämmästyttävä. Olen havainnut niin monia tuotteita, joita on lähes mahdotonta saada Euroopasta kohtuullisessa hintaluokassa. Olette parhaita, kaverit!
Anonyymi 3.9.2021
Yleisarvosana
Jan J. 9.4.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Pohjimmiltaan se on vain saippua - ei muuta eikä vähempää. Saippua on erittäin hyvälaatuista, mielestäni tuoksu on erittäin miellyttävä ja sitä on hienoa käyttää sekä käsisaippuana että suihkussa. On myös totta, että saippua on huomattavasti normaalia saippuaa suurempi - onko se kolme kertaa niin suuri kuin on todettu, on vaikea sanoa, kuinka suuri on 'normaali' saippua? Mutta se on vielä nähtävissä. Pidän saippuasta erittäin paljon, mutta se yksinään ei oikeuta korkeaa hintaa (ainoa todellinen haittapuoli). Miksi ostan sen joka tapauksessa - koko tuote on lausunto. Se on sen arvoinen minulle, mutta se voi johtua myös siitä, että olen sillä välin palvellut Yhdysvaltain asevoimissa.
Anonyymi 16.2.2021
Yleisarvosana
Ei tämä nyt niin iso pala ole kuin mitä mainosteksteissä luvataan, eikä muutenkaan mitenkään kovin erityinen. Tuoksu on neutraali ja kelpaa myös hiusten pesuun koska vaahtoaa ihan mukavasti (parranajoa en ole kokeillut). Hintaahan tällä on melko reippaasti, jos vertaa siihen mitä sillä rahalla saa - mutta onpahan kuriositeetti ja pakkaus on toki hieno.