Lajit » Koirailu » Koiranjuoksutusadapterit » Non-stop Dogwear Bike Antenna »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Monica S. 14.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Parfait, facil à installer

Jean Francois R. 19.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Super antenne très très solide et souple et surtout très recommandée pour faire du Cani vtt vraiment le top ..👍😊👌

Sanna-Kaisa H. 30.10.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Juuri sellainen mitä pitikin. Toimii

Kati L. 02.08.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Varsin toimiva hihna-antenni! Juuri sopivan jäykkä/joustava, myös sopivan mittainen. Helppo asentaa. Yhden tähden menetys jousiosan pikalukituksen puutteesta: kaksi pientä kuusiokoloruuvia on _periaatteessa_ suht helppo irrottaa, mutta ovat hankalassa kohdassa, kun alla on heijastin, lamppu tms. ja lähes joka kerta etsin pikkuruista ruuvia lattialta.

Anniina R. 23.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Arvoin pitkään tämän halvemman ja kalliimpien välillä mutta kun tulee vain harrastuskäyttöön lähimetsissä niin ajattelin kokeilla tätä. Toimii hyvin ja koko oli oikea maastopyörään - yksi tähti pois kun antennin poisto ei ole pikalukituksella ja antennissa ei ole koukkupaikkaa liinalle vaan se pitää "solmia" ohjaustankoon

sam...@...om 01.10.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä keksintö, mutta kiinnitys lenkki suunniteltu huonosti. Sopii hyvin vain paksuun putkeen. Ohut putki vaati jesaria.

Paula K. 20.09.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Vastasi täysin odotuksiani, todella laadukas tuote.

tuo...@...om 23.05.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Pienen koiran kanssa pyöräily on nyt miellyttävää ja turvallista.

ves...@...om 16.03.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä ostamaani tarkoitukseen.Käy mobokick potkutelineeseen pystyputkeen koiranvetonarun ohjaukseen

hei...@...om 13.09.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Tuotteen mukana oisi pitänyt tulla kumi tai vastaava jonka saisi adaprerin ja pyörän tangon väliin koska adaprerin reikä aika suuri. Täytyi tehdä oma patentti. Adapteri ohut joten heiluu aika paljon mutta toimiva.