Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Kumisaappaat‪» Vaellussaappaat‪» Viking Falk Neo‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 8.9.2022
Yleisarvosana
Vaelsin kyseisillä kumisaappailla 80 kilometriä ajettuani ne sisään kympin retkellä. Vedenkestävät varteen saakka (testasin suossa), ehkä lisäpohjallinen tekisi päkiöille hyvää. Suosittelen lämpimästi! Jouduin ostamaan normaalisti käyttämääni kokoa yden koon isommat kengät.
Anonyymi 3.9.2022
Yleisarvosana
Pertti M. 17.8.2022
Yleisarvosana
Jari K. 10.8.2022
Yleisarvosana
Jani K. 6.8.2022
Yleisarvosana
Erinomaiset saappaat. Ite käytän hirvimetsällä. Syrjäytti vaelluskengät. Eivät toki anna samaa tukea. Ovat kuitenkin paljon lämpmämmän tuntuiset soissa plutratessa. Vanhemmiten ruvennut kaipaamaan varteen vetoketjua, jolloin sarkahousujen lahkeiden "asennus" saappaan varsiin olisi vielä helpompaa.
Anonyymi 2.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 7.7.2022
Yleisarvosana
Toni J. 22.6.2022
Yleisarvosana
Ehkä hieman liian ohut neopreeni omaan käyttöön. Ei ole tarpeeksi jäykkä. Muuten hyvät kengät.
Kimmo S. 5.12.2020
Yleisarvosana
Hyvää kannattaa odottaa. Nyt tuo sanonta pitää paikkansa. Nämä saappaat ovat todella hyvät ja hinta/laatu -suhde on erinomainen. Tukeva ja pitävä pohja sekä hyvin istuvat saappaat tekevät metsässä kävelystä nautinnon. Niin ja odottaa näitä kyllä sai melko pitkään.
Heikki N. 28.1.2022
Yleisarvosana
Mukavan lämpimät, hyvin pitävät saappaat, varsi kapeahko, joten leveät housunlahkeet eivät mahdu.
Anonyymi 12.1.2021
Yleisarvosana
Loistavat saappaat. Mukavat jaloissa, pehmeä ja korkea sekä vedenpitävä varsi ja huomattava pito pohjissa. Huonoa on kestävyys. Menossa jo kolmannet parit, ja kaikissa kengän sisäinen neopreni kulunut kantapään kohdalla puhki alle vuoden käytössä ja jalkoihin pääsee näin kosteutta jos varren ulkoneopreni kastuu - tästä syystä kaksi tähteä pois. Neljänsiä pareja en hanki.
Anonyymi 20.10.2021
Yleisarvosana
Erinomainen laatu. Tiedot lähetyksen seuraamiseksi, erinomainen. Erittäin onnellinen.
Anonyymi 12.10.2021
Yleisarvosana
Pieni mitoitus.
Harri K. 27.9.2021
Yleisarvosana
Verrattuna Viking Trophyihin, näistä pitää ottaa yhtä kokoa isompi. Nämä olivat kevyemmät kävellä kuin Trophyt, mutta selkeästi löysemmät vaikka pohjarakenne näytti olevan samaa kuin Trophyissä. Aika näyttää kuinka kauan kestää, toivottavasti pidempään kuin perus Trophyt, joiden ikä on yleensä 1 vuosi, korkeintaan 2 vuotta. Olisin toivonut kiertojäykempää mallia ja jämäkämpää nilkasta. Ei sovellu haastavaan maastoon. Plussaa keveydestä.
Anonyymi 26.9.2021
Yleisarvosana
Tuomo K. 22.9.2021
Yleisarvosana
Odotettuakin paremmat. Jalassa erittäin mukavat ja kätevät kun saa varren taitettua.
claudio p. 1.9.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 4.7.2021
Yleisarvosana
Saappailla on hyvä kävellä, pohja sopivasti muotoiltu. Varsi taipuisa. Varret ovat pehmeää neopreeniä tms ja kuvittelin, että ne ehkä vähän hengittäisivät, mutta eivät juuri hengitä. Erittäin hyvät.
Anonyymi 29.6.2021
Yleisarvosana
Vanha, tuttu kenkä uudenlaisella varsiratkaisulla. Hyvä lesti ja tukee nilkkaa sopivasti huonollakin maastolla kulkiessa.
Mikko N. 16.6.2021
Yleisarvosana
Yhdet parhaista vaellussaappaista. Neopreenivarresta ei ole aiempaa kokemusta,mutta vaikuttaa hyvältä ratkaisulta. Kestävyyshän nykysaappaissa on heikko, mutta toivottavasti näillä pari vuotta pääsisi. Toimitus aivan huippuluokkaa.
Timo J. 5.6.2021
Yleisarvosana
Hyvät trekking ja kalastussaappaat. Hukkasin johonkin edellisetja samanlaiset piti saada. Hyvä kävellä, eivät hikoile, hyvä ostos.
Sari L. 14.5.2021
Yleisarvosana
Todella kivat kumpparit. Pohja mukavan pehmeä. Kevyet kävellä. Kyllä nyt kelpaa olla koiran kanssa metsällä.
Юрий Ш. 23.9.2021
Yleisarvosana
Saappaat ovat aivan super! Todellakin, ihanteellinen vaellukselle. Ne pitävät nilkkaa tukevasti, pohja on täydellinen sekä polulla että mudassa.
Maarit M. 26.4.2021
Yleisarvosana
Tuote (varmasti) hyvä, mutta koko normikokoa pienempi TAI( ehkä saappaan muotoilusta johtuen?)jalka ei päässyt "lepotilaan" kävellessäni. Harmikseni kävelin saappailla enkä näin ollen voinut enää palauttaa. Normisti aina jalkaani sopii koko 38!
Antti L. 24.4.2021
Yleisarvosana
Erinomaiset saappaat kaikella tavalla. Toimitus kestää kauan, mutta hyvää kannattaa odottaa.
kimmo m. 7.2.2021
Yleisarvosana
Ihan ok neopreeni saappaat monenlaisiin seikkailuihin. olleet kyllä hintasa arvoiset.
Oiva j. 28.1.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvä hinta/laatusuhde. Pohja on pitävä,nilkkajöykkyys hieno myös maastossa. Varsi on tukeva. Pohjan muoto auttaa askelluksessa hankalassakin maastossa.
Brigitte Z. 2.1.2021
Yleisarvosana
Erittäin nopea toimitus ja nerokas, mukava Stifel. Iloisesti jälleen
Olli K. 19.12.2020
Yleisarvosana
Hyvä saapas kosteisiin metsiin ja soille. Mukava jalassa, ja pohjassa sen verran jäykkyyttä että jalka ei ihan heti väsy. Pohjassa hyvä pito märässä kivikossa, juurakoissa, sekä kallioilla. Neopreeni-varsi joustaa hyvin ja sisään mahtuu vaellushousun puntti, ilman että sääriä alkaa puristamaan. Varret kannattaa putsata reissun jälkeen, sillä varsi imee turve-, ja humuspitoista likaa aika helposti.
Sami Ä. 27.10.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvät eräsaappaat. Malli istuu hyvin ja kenkä on mukava jalassa. Neopreenivarsi on mukava. Saapas toimi hyvin jahdissa nollakelissä ja pienessä pakkasessa, mutta mikään varsinainen lämpösaapas tämä ei tietystikään ole. Suosittelen.
LAURA S. 26.10.2020
Yleisarvosana
Oiva metsästyssaapas! Kevyt ja tukeva.
Ville-Matti N. 24.10.2020
Yleisarvosana
Mukavan tuntuinen kenkä..
Timo L. 24.10.2020
Yleisarvosana
Heikki K. 24.10.2020
Yleisarvosana
Kevyt ja jämäkkä saapas, istuu tosi hyvin jalkaan. Aika näyttää kestävyyden, toiveensa tietenkin että on kestävämpi kuin Viking trophy
Maija V. 20.10.2020
Yleisarvosana
Kivat uutena, mutta materiaalit sais olla kestävämmät. Ekalla tunturireissulla meni tunturikoivunrisu neopreenista läpi nilkan korkeudella, ja puolen vuoden maltillisen käytön jälkeen vuori rikki molemmista kantapäistä ja mahdoton kävellä enää saamatta rakkoja kantapäihin.
Jari H. 21.7.2020
Yleisarvosana
2 numeroa isommat saappaat piti ottaa kun on rintava jalka. Tuote loistava
Anonyymi 19.7.2020
Yleisarvosana
Erittäin miellyttävät jalassa, helppo laittaa jalkaan ja riisua. Pohja pitää tukevasti monenlaisella pinnalla. Kaltevilla pinnoilla ja kivikoissa kaipaisin nilkalle enemmän tukea, mutta sitä ei voine tämän kategorian kengiltä edes odottaa. Saappaan neopreeniosan pinta likaantuu helposti ja puhdistaminen vaatii suihkua ja harjaa. Erinomainen valinta esimerkiksi metsästäjälle ja marjastajalle.
Pentti T. 3.7.2020
Yleisarvosana
Itselläni kävi tuuri, koko 43 oli loppu varastosta ja reissu lähestyi uhkaavasti, sain sovittua heidän lähettävän 44 kokoiset saappaat,mikä olikin onni, sillä koko on todella tiukka, olisin voinut unohtaa villasukat yms, ilman kyseistä episodia. Nyt kun kengät tuli kotiin, niin eihän paluuta entiseen enää ole 👌 hemmetin hyvin istuvat saappaat, 6/5
Esa A. 5.5.2020
Yleisarvosana
Hyvä pito pohjissa ja todella hyvät kävellä. Suosittelen.
Tuomo L. 25.10.2019
Yleisarvosana
Kyllähän tämä on paras jalkine mitä olen käyttänyt erästelyreissuilla ikinä. Mahtava pohja joka pitää ja tukee. Toinen pari menossa. Ensimmäisestä meni oksa läpi n.2 vuoden käytön jälkeen. Kevyt. Hyvä kävellä. Ei aivan kylmimmille keleille.
luc...@...om 19.10.2019
Yleisarvosana
Kristian S. 11.6.2019
Yleisarvosana
On tultu pitkä matka kontion ajoista. En ole osannut edes ajatella, että saappaat voi olla näin hyvät jalassa. Kokotaulukko on ehkä karvan pienemmällä puolen eli jos sinulla on jalka kahden koon välimaastossa niin valitse isompi koko. Erittäin hyvät ja laadukkaat saappaat.
inf...@...om 20.2.2019
Yleisarvosana
Hyvät kumpparit myös metsästyskäyttöön. Hyvin jaksoi näillä pari päivää putkeen rämpiä. Omana virheenä otin koon liian pienet jonka tajusin vasta käytössä... Alamäkeä viettäessä alas varpaat hakkasi ikävästi kärkeen. Kannattaa se asia siis huomioida kokoa valitessa. Vikingin sivuilla hyvä kokotaulukko. Sen voisi Varuste net linkittää tähän kans.
joni v. 31.10.2018
Yleisarvosana
Istuvat ja mukavat saappaat. Suosittelen.
Niko T. 22.5.2021
Erinomaiset saappaat vaeltamiseen. Varsi on mahtava, kun sen saa käärittyä "nilkkuriksi" Kuumina päivinä saa vähän viilennystä. Pitää vettä ja niin kuin muutkin sanoneet niin pitää myös märällä kivellä. Lesti on leveä mutta lyhyt ja itse ainakin jouduin ottamaan "kokoa isommat". Sopii myös mammuttisäärille.
Nimimerkki Taisto 8.5.2021
Hyvän oloinen saapas mukavalla varrella. Pohja tukeva ja pitävä, lesti on ollut omaan jalkaan aina mieluisa. Kahdet Viking elk hunterit kävelty rikki. Yksi pari kestää omassa käytössä noin vuoden. Toivottavasti nämä ovat kestävämmät? Yllätyksenä tuli että Viking falk neon sisämitta samassa koossa kuin elk hunterissa on selvästi lyhyempi? Kannattaa siis sovittaa. Kaikenkaikkiaan hyvät saappaat. Kävelyominaisuudet hyvät, kestävyys huono.
Nimimerkki Kimmo S 7.5.2021
On edelleen todella hyvät saappaat kävellä. Tosin pohjalliset hajosivat 3 kk jälkeen ja nyt huomasin pienen puutteen; Kumisaappaat eivät pidä vettä. Ei sen enempää sisällä, kuin ulkona. Pirun hyvät jalkineet kävelyyn, mutta vesi tulee pohjasta sukkiin kahlatessa.
Nimimerkki Coco 29.9.2019
Maailman parhaat metsästys-saappaat!
Nimimerkki W 24.4.2018
Kevyt ja loistava vaellussaapas, jossa varsi ja vedenkesto Loistava vaellussaapas - erittäin hyvä kävellä eli kun nämä kokee ei koskaan enää kaipaa vaelluskenkää - on vartta ja vedenpitoa, sekä juuri oikean kiertojäykkä pohja Pohjolan poluille ja tuntureille.