Lajit » Ulkoilu » Valaisimet » Otsavalaisimet » Petzl Tikka »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Valtteri N. 9.7.2020:
Yleisarvosana
juha m. 10.5.2020:
Yleisarvosana
Hyvä
Mats R. 10.4.2020:
Yleisarvosana
Kristiina E. 7.4.2020:
Yleisarvosana
ant...@...om 18.3.2020:
Yleisarvosana
Peik J. 19.12.2019:
Yleisarvosana
Valotehto vähän vaatimaton mutta mukava ja kevyt päässä. Oikeastaan täysin huomaamaton. Leiriolosuhteissa, teltassa ja laavulla varmasti hyvä tuo jälkihohtava rengas valonlähteen ympärillä. Pienin teho sopii hyvin kartan/kirjan lukemiseen pimeässä. Liikkumiseen luonnossa teho ei minusta oikein riitä mutta pidänkin tätä enemmän leirilamppuna.
kou...@...om 3.7.2019:
Yleisarvosana
Petzl on ollut minulla pitkään otsavalojen luottomerkki. Ensimmäinen 90-luvulla ostettu Petzl otsavalo toimii edelleen moitteetta. Muutamia otsavaloja on tullut ostettua vuosien varrella ja en ole ”sortunut” muihin merkkeihin, Petzlin luotettavuudesta johtuen. Yhdestäkään Pezlistä ei ole varsinaisesti mitään pahaa sanottava. Ainoa ehkä pieni miinus on tuo otsapannan löystyminen (kimmoisuuden menetys) vuosien varrella, joka tosin koskee vain paria viimeisintä otsavaloa, mutta onneksi ainakin toistaiseksi varaosapannan saa. Toiset haukkuvat Pezlin valotehoa vaatimattomaksi, mutta olen pärjännyt omillani varsin mainiosti, kun ei ole tarvinnut valaista koko tunturia kerralla. Itseasiassa olen pohtinut, että yksi himmeämpi asento saisi olla lisää…
Heidi S. 12.2.2019:
Yleisarvosana
Suht painava mutta hyvä lamppu. Kiva kun kolme eri valoisuus astetta. En hoksannut että akku ei tule mukana joten se oli harmi!
Kim Ö. 27.1.2019:
Yleisarvosana
Anne K. 10.11.2018:
Yleisarvosana
Sami V. 4.10.2018:
Yleisarvosana
Alexey O. 27.8.2018:
Yleisarvosana
Anne K. 19.1.2018:
Yleisarvosana
just paras.
Merja T. 11.8.2019:
Olen jo pitkään ollut Petzlin lamppujen ystävä, koska ne ovat kaikkiin muihin kokeilemiini merkkeihin verrattuna kestävimpiä. Ostin tämän varalampuksi Petzl Tacktikka Coreani täydentämään, ja tämä on hiukan kevyempi, edullisempi ja samalla ymmärrettävästi myös maksimivaloteholtaan heikompi. Nykyisin led-tekniikka on niin hyvää, että halvemmatkin lamput ovat tehokkaampia kuin joitakin vuosia aiemmin ostetut kalliimmat, ja tämän Tikan valoteho riittää minulle useimmissa tilanteissa. Punainen valo on omassa käytössäni myös tärkeä, ja tässä on sekin. Se minua vähän harmitti, että akkua ei myyntipaketissa ollut, vaan ainoastaan AAA-paristot. Varustenetin esittelysivulla näköjään asia kyllä selkeästi sanotaankin, mutta myyntipakkauksesta en sitä kaupassa älynnyt. Tactikka Coressani on akku ja latailen sitä usein, joten hankin varmaan tähänkin sen akun.