Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Vaelluskengät‪» Korkeavartiset‪» Viking Hunter High GoreTex‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 30.4.2021
Yleisarvosana
Heikki G. 16.12.2020
Yleisarvosana
Jouko T. 15.12.2020
Yleisarvosana
Anonyymi 16.10.2020
Yleisarvosana
Teuvo B. 26.9.2020
Yleisarvosana
Tukevat ja vettä pitävät, hyvät raivaussaha töissä.
Mathieu G. 10.8.2020
Yleisarvosana
Hyvä laatu 👌
Kim A. 4.6.2020
Yleisarvosana
👍🏻👍🏻
Peter K. 31.3.2020
Yleisarvosana
Yksi markkinoiden parhaista metsästyssaappaista.
Arttu J. 17.10.2019
Yleisarvosana
Pienen hetken mutta kilometrejä jo kerryttäneet huntterit tuntuvat jo ennen jalkaan muokkaantumista hemmetin hyviltä.. vanhoissa hunttereissa kantapää aina vuosi ennen aikojaan, aika näyttää miten näiden käy.
Pekka H. 16.10.2019
Yleisarvosana
Ensimmäisissä toimitetussa kengissä oli laatuvirhe joka vuoksi palautin ne. Reklamaationi käsiteltiin viivytyksettä ja sain uudet virheettömät kengät nopeasti. Hieno juttu! Kengät ovat erinomaiset, olen luottanut Vikingin jalkineisiin jo vuosia enkä pettynyt nytkään.
Pekka M. 5.3.2019
Yleisarvosana
Lyhyen kokemuksen perusteella hyvä, istuva kenkä. Nauhojen välikiristys on hyvä, saa kengät todella napakasti jalkaan.
Markus K. 28.1.2019
Yleisarvosana
Tuntuvat erittäin hyviltä kengiltä, kun on tullut talsittua noin 30 kilometriä talvisilla metsäteillä. Enempää tähtiä ei voi antaa, koska en valitettavasti pääse haastavampiin maastoihin ennen kevättä.
Sakari R. 11.12.2018
Yleisarvosana
Sebastian N. 5.12.2018
Yleisarvosana
Mahtavat, todella mukavat ja hyvät maastossa!
Ari S. 20.10.2018
Yleisarvosana
Yllättävän kevyet kengät, vaikka on tehty kaikinpuolin jämäkäksi. Hyvät kengät syksyn reissuille.
Anonyymi 9.9.2018
Yleisarvosana
Riikka G. 31.8.2018
Yleisarvosana
Mukavat jalassa, eivät hierrä, jalat eivät väsy vaikka päivän kävelee, vedenpitävät
Riku S. 30.8.2018
Yleisarvosana
Viikon jahtireissulla toimivat moitteetta vaikka kuivatusmahdollisuutta ei aina ollut. Mukavan tuntuiset jalassa hyvän sukan kanssa.
Mika H. 30.8.2017
Yleisarvosana
Kilometrejä kengillä vasta noin 50. Kengät kovaan käyttöön. Erittäin tukevat. Alkuun lesti tuntui hitusen liian kapealta mutta käveltyäni noin 20km kenkä muokkautui jalkaan sopivaksi. Pohja todella jäykkä mikä vaatii tututtelua edellisten loppuun ajettujen kenkien jälkeen.
Nimimerkki Mettäläinen 28.9.2019
Nyt uskaltaa jo antaa kengistä kommenttia, kun on jo 3 vuotta olleet käytössä. Kenkiä olen käyttänyt metsää raivatessa ja metsästyksessä. Reissuja on kertynyt arviolta noin 200. Eivät kengät ole pettäneet kertaakaan. Välillä on suossakin käyty polvia myöten ja kengätkin hörppineet vettä varren kautta sisäänsä. Märkänäkään eivät ole huonolta tuntuneet. Sateen tai märän heinikon vuoksi ei ole sukat kertaakaan kastuneet. Talvella ovat olleet myös lumikengillä talsiessa ja hyvin ovat muotonsa pitäneet. Kävelty satoja kilometrejä eikä ole rakkoja tullut jalkoihin. Uudet jalaksen fx2 pohjalliset olen ostanut uudet. Ja taas mennään. Kenkää olen huoltanut millon milläkin kenkä vahalla ja voin sanoa, ettei kovin kranttu ole aineen suhteen. Kynttilän teossa käytetyllä parafiinilläkin muutaman kerran käsitellyt. Kun nämä on joskus kävelty loppuun niin varmasti ostan toiset samanlaiset, jos vielä on myynnissä.
Nimimerkki Peter 30.7.2019
Vasta ehkä parikymmentä kilsaa yhteensä takana, mutta kengät tuntuvat pääosin todella hyvältä. Viimeksi kävelin 8km maastoreitin ilman mitään tuplasukkakikkoja, ilman yhtäkään rakkoa tai hiertymää. Itselläni on aika valtavat "vaivaisenluut", joiden kohdalta kenkä kyllä puristaa, mutta koko ajan vähemmän, ja uskon että asia korjaantuu käytön myötä kokonaan. Muuten lesti tuntuu aivan tarpeeksi leveältä räpylänmuotoiseen jalkaani, vaikka on olevinaan kapeampi kuin perus-Hunterissa, joka taas sovittaessa tuntui ahtaammalta. Mene ja tiedä. Myös kärjessä on hyvin tilaa joka suuntaan, vaikka "toe cap" on valmistajan mukaan olevinaan jotenkin normaalia kapeampi. Kokojen suhteen kannattaa huomioida, että valmistajan sivuilta löytyvät ohjeet ovat hieman ristiriidassa ainakin oman kokemukseni kanssa. Valmistajan sivujen mukaan olisi kannattanut valita 47 tai jopa 46, mutta sovittamisen perusteella päädyin 48:n (brittikoko 13). Yleensä eurokokoina käytän 47:aa, mutta netistä tilatessa brittikoko 13 ei petä koskaan, joten siinä mielessä tämä ei ollut poikkeus. Kengän nauhat ovat kuvasta poiketen mustat, ja nahka on ainakin vahaamisen jälkeen hyvin tummanruskea. Sopinee siis käytettäväksi myös tilaisuuksissa, joissa pitäisi olla mustat kengät - jos kukaan ei katso liian tarkkaan. ;)