Lajit » Ulkoilu » Kengät » Vaelluskengät » Puolikorkeat » Miesten » Kalvolliset » Meindl Guffert GTX »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Ashraf S. 20.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: I have been using Meindl shoes since 2007, had perfect hiker which just about to die on me. The best shoes I ever used, used them for hunting and hiking all day long whole day walk and stalk in high country never had a sore foot. I am 51 now but still love my old shoes. Just bought new shoes from ‘Varuste.net’ excellent service and on time delivery. Very good customer service I wish they are close to go and shake hand and wish them Happy New year

ind...@...ee 09.12.2019:
Yleisarvosana

kar...@...om 01.08.2019:
Yleisarvosana

Tuomas L. 15.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: On kyllä leveälestisen jalan huippukenkä. Istui jalkaan heti ja on sopivan tukeva.

Christofer O. 27.06.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: I have freakishly wide feet, so it was a breath of fresh air to finally find these shoes, after having spent a lot of money on too small shoes hoping they would stretch out, as the sales clerk promised. There is a small crease on the inside that needs to be fixed on the tongue of the shoe, but that is easily fixed. Robust boots ready for years of use.

Ville G. 16.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Parin viikon kokemuksella ei paljoa voi sanos kengistä mitkä ostin vuosiksi eteenpäin, mutta alkuvaikutelma on hyvä. Kengät ovat jämäkän tuntuiset ja silti sisältä mukavan pehmoiset verrattuna aikaisempiin vaelluskenkiini. Muutaman kymmenen kilometrin kävelyllä ei vielä hiertymiä jaloissa.

Jukka K. 12.02.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella tukeva kenkä jäykällä pohjalla. Sisäänajo vielä kesken, nilkat kipeytyy kävellessä, mutta uskoisin näiden muotoutuvan jalkaan loistavaksi. Työn jälki hyvää, varmasti kestävät kovassakin käytössä vuosia.

teotex oy R. 27.01.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä kenkä, tukeva.

Oskar N. 09.12.2018:
Yleisarvosana

Tuukka T. 05.10.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Leveälestiselle erinomainen valinta, ei purista jalkapöytää sivusuunnassa sitten yhtään.

sam...@...om 21.08.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Kengässä on leveä lesti, riittävän korkea varsi, sekä se on erittäin tukeva. Käytössäni kenkä ei ole puristanut tai hiertänyt koskaan hyvän nauhoitus ominaisuuksien johdosta. Ensimmäisen vuoden aikana pohjan ja kengän saumaan tuli 2-3cm repeämä joka korjattiin tehtaan toimesta, tulevaisuus näyttää vaikuttaako tämä kengän kestävyyteen.

Esa H. 27.07.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvin nilkkoja tukevat. On tilaa varpaille ja kantapää pysyy hyvin paikoillaan. Laatukin on hyvää. Nyt kun alkuvuoden ollut käytössä niin ovat koko ajan paremmat jaloille.

Erno P. 11.07.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Erittäin hyvät kengät jos omaat kapeahkon kantapään/nilkan ja vastaavasti taas erittäin paljon tilaa tarvitsevat varpaat. Ainoa syy miksei suorilta tullut 5 tähteä on erikseen poistettava "levy" varsinaisen pohjallisen alla. Kyseinen aparaatti on liimattu niin rotevasti kiinni ettei toivoakaan ehjänä poistaa. Kevyemmin liimattuna voisi poistaa, kokeilla onko parempi ja laittaa takaisin jos kengästä tuleekin liian väljä. Ilmeisesti lestien malleissa on eroa, sillä tämän kengän koko 9,5 vastaa Islandin kokoa 10 lähes millin tarkkuudella pituudeltaan (älä osta sovittamatta paikasta johon ei voi palauttaa/vaihtaa). Yleinen laatu on sitä mitä Meindl:iltä voi odottaa, eli erittäin kovaa.

Petri P. 15.04.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Riittävän tukevat kengät vaellukselle olematta kuitenkaan kolhot arkisemmassa käytössä. Varsi on mukavan korkea, joten housun lahje pysyy kunnolla kengän päällä suojaten kastumiselta.

Mika K. 04.02.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvät leveälestist vaelluskengät. Varren pituus juuri sopiva ja vettä ei päässyt kenkään vetisessä maastossakaan kunhan housujen lahe oli hyvin kengän varren päällä. Miellyttävät jalassa. Kantapää lukittuu todella hyvin ja ei pääse nousemaan hyvin nauhoitettuna. Jonkinverrran pitemmällä matkalla huomasin isovarpaan puutumista, mutta muuten toimivat kengät.